Kesä, olen valmis!

Okei, kesään on ehkä hiukan vielä aikaa, jotenka kai sitä pitäisi karata Balille jos haluaisi nauttia lämmöstä ja päästä käyttämään uikkareita ja shortseja nyt.

Kuitenkin, shoppailin H&M:n alennusmyynneistä itselleni bikinin yläosan, joka menee hyvin entuudestaan löytyvän mustan alaosani kanssa. Ja lisäksi löysin alle 4€:lla itselleni shortsitkin.

Tälläinen pari niistä tuli:

20171114_144901.jpgPiti kuvata sisätiloissa jostain kumman syystä…

Viime kesänä sai sentään uikkareita ja shortseja käyttää ulkonakin, ja uusi koko uimapukunikin pääsi kesällä ainakin kuvaamisen ajaksi päälle ilman että palelluin! Nyt kun minulla on taas yhdet ihanat uikkarit lisää, niin on ensi kesän parasta olla lämmin!

Tässä on viime kesälle ostamani kokouimapuku, ja vanhat farkkushortsini, jotka silloin tarkeni kuvata ulkona:

IMG_20171114_144126_180Kuviot on selkeästi minua eniten houkutteleva juttu uikkareissa! Minulla on meinaat yhdet kuparisen oranssit bikinit ja yhdet valkovihreät bikinit, joissa molemmissa on kuviointia. Toivottavasti ensi kesän voi kulkea uikkareissa! Tai sitten täytyy alkaa tosissaan miettiä muuttoa muualle!

IMG_20170727_200859_943.jpgTämän kuvan mieheni nappasi viime kesänä ja tässä näkyy vähän sitä kuparin oranssia yläosaa ja yhdet lempishortsini! Viime kesänä todistetustu tarkeni myös vähissä vaatteissa! Toisin kuin tällä hetkellä!

Terkuin kerrospukeutuja!

5 thoughts on “Kesä, olen valmis!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s