Esiintyjä ja haaveilija minussa.

Ylä-asteella kuuluin bändikerhoon ja olin mukana jokaisessa mahdollisessa juhlassa ja esityksessä. Opistolle siirtyessäni ääneen esiintyminen vaihtui laulujen viittomiseen.

Mietimme joskus ystäväni kanssa Talentiin osallistumista. Nykyään vähän harmittaa, ettemme 10 vuotta sitten sinne lähteneet! Meillä olisi ollut tarjota jotakin sellaista, mitä kellään muulla ei.

IMG_20180313_140926_117

Olen kova jännittämään, mutta ehkä horoskooppimerkkini (leijona) takia silti löysin itseni aina lavalta kaikissa mahdollisissa esityksissä. Kävimme koulun ulkopuolellakin esiintymässä ystäväni kanssa.

Opiskeluaikoina rakastin improkurssia. Vetäjä oli aivan mahtava ja rakastin heittäytyä hullunkurisiin tilanteisiin joihin toiset heittivät ideoita ja aiheita.

Kaveriporukassakin olin se joka tykkäsi olla esillä ja vedinpä kerran Kauppatorilla kavereilleni ihan oman shownkin. Naurusta ei meinannut tulla loppua!

IMG_20180313_140336_387

Taideaineet ovat niitä, joissa minä olen koulussa aina loistanut. Kirjoittaminen, musiikki, kuvataide, näytteleminen. Jännittämisen ja epäröinnin takia olen ehkä jättänyt jotkin haaveet. Ja teatterikoulusta haaveilun jätin, koska ilman pitkää harrastetaustaa sinne pääsy olisi kuulemma ollut todella vaikeaa.

Mutta kaikista haaveista en ole luopunut. Tätä nykyä pidän instagramissa viittomakielistä sivua, jossa yhdistän kaksi itselleni rakasta asiaa: viittomakielen ja musiikin. Jos kiinnostaa, niin käy tsekkaamassa: ida_viittoo 😊

Ja lisäksi kirjoittaminen on edelleen vahvasti mukana elämässäni. Niin täällä blogissa, kuin kirjahaaveenakin. Yksi ystäväni tuossa tokaisikin vähän aikaa sitten, että hän on jo vähän odotellutkin kirjaa minulta. Ihana! Lupasin lähettää hänelle pätkiä luettavaksi tähän mennessä aikaan saaduista teksteistä. 😊 Lisäksi naapurini on jo useampaan otteeseen sanonut, että minun ehdottomasti tulisi kirjoittaa kirja.

Kaiken edellä mainitun lisäksi nautin valokuvaamisesta ja aion sen jatkossakin pitää harrastuksenani.

Kai minussa asuu jonkin sortin taiteilija.

 

On muuten surullista, että ne asiat joissa sinulla on osaamista ja joita sinulla olisi paloa toteuttaa, eivät ole niitä mitä rahallisesti tuettaisiin tai pidettäisiin arvossa…

IMG_20180313_140303_373

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s