5× 3 hyvää

Haa, sain haasteen Pöpeliköstä! 😄

 

 

3 PARASTA SIIS…

Päivässäni:

× aurinkoinen keli, josta nautin lähipuistossa ja kävelylenkillä! Aurinko lämmittää jo niin ihanasti, että se melkein jo peittoaa ärsyttävän pohjoistuulen. Eikä pakkanen haittaa, koska sen avulla saan jäädytettyä kukkakoristeen pihalle!
× isovanhempani kävivät meillä kylässä, mikä tarkoitti seuraa, sekä tuoreita munkkeja! Namnam.
× niinkin arkinen asia, kuin Kotoisan katsominen miehen kanssa. ♡ Tänään tosin tuli seurattua vaan puolella silmällä, kun tuli puhuttua puhelimessa yhden eskarilaisen äidin, sekä oman äitini kanssa. 😄 Me katsotaan aika vähän telkkaria, mutta on 3 ohjelmaa, joiden aikana vallataan sohva tunniksi ( minä valtaan usein myös kainalopaikan). Niin ja mitkä ohjelmat? Hyvät ja huonot uutiset maanantaisin, Pitääkö olla huolissaan keskiviikkoisin ja Kotoisa torstaisin. TVOF on sellanen mitä me koko perhe toisinaan katsellaan, mutta se ei ole vielä “pakko nähä”-listalla. Vuosi sitten tosin oli aina kun Juuso oli vuorossa, koska piti sitä kotikaupungin poikaa ja samaa ylä-astetta käynyttä kotona kannustaa! 😄

 

Tänä vuonna:

× se kun meidän tytöt alkavat olla oikeasti jo aika isoja neitejä, mikä muuttaa koko ajan arkea toisenlaiseksi. Omaa aikaa saa helpommin ja sitä “hoitopuolta” on vähemmän. Tyttöjen kanssa pystyy myös touhuamaan kaikenlaista! 😊 Meiän esikoinen menee jo syksyllä kouluun!
× Uusi vuosi ja tulossa on taas uusi kevät ja kesä! Ihanaa kun on taas valoisaa ja luonto herää uudelleen täyteen eloon!
× uusien kuvioiden miettiminen. Alan hahmottaa hiljalleen mitä oikeasti haluan elämältä ja tulevaisuudelta, etenkin työkuvioiden suhteen. Tällä hetkellä elän vaihetta “selvitä, kysy, selvitä, tutki” ja koitan sulkea suun pieneltä pessimisti/pelottelu peikolta, joka koittaa lannistaa hokemallan”ei onnistu”. SILLÄ ei voi onnistua ellei KOKEILE!

 

Elämässäni:

× se kun olen jo uskottavassa iässä, mutta silti vielä nuori 😄 Ja olen oppinut paljon uusia asioita itsestäni ja luotan siihen, että asiat tuppaavat järjestymään.
× se, että tiedän mistä nautin ja mitä haluan tehdä.
× läheiset ja luotto siihen, että apua saa tarvitessaan, eikä koskaan jää oikeasti yksin.

 

Minussa:

× huumorintaju! Mikä ehdottomasti yhdistää minua ja miestäni, sekä on vahva yhdistävä tekijä ystäväpiirissäni.
× sosiaalisuus, tulen toimeen hyvinkin erilaisten ihmisten kanssa ja olen melkoisen sopeutuvainen
× avuliaisuus, joskus jopa liiallinen sellainen. Minä en pidä itseäni kaiken napana, vaan muiden tunteet ja tarpeet ovat myös tärkeitä. Vahva hoivavietti löytyy täältä suunnalta!

 

Blogissani:

× monipuolisuus, täältä löytyy aiheita laidasta laitaan. Kaikesta pitää voida ja uskaltaa puhua nyky-yhteiskunnassa!
× rehellisyys, kerron niin niistä kivoista, kuin ikävistäkin asioista.
× vastavuoroisuus. Rakastan käydä keskusteluja niin omassa, kuin toistenkin blogeissa. Eli laita vaan rohkeasti viestiä, minä kyllä vastaan. 😊

 

IMG_20180315_160549_923

 

2 thoughts on “5× 3 hyvää

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s