Ja me juhlittiin!

Lauantaina meillä oli pienemmän tyttäremme juhlat! Tänä vuonna päätimme juhlia pienemmällä porukalla ja parinkymmenen ihmisen sijasta kylään tuli 13. Tunnelma oli ihanan rento ja tällä kertaa tuli valmistelutkin hoidettua ilman stressiä!

Teimme äitini kanssa kaiken valmiiksi jo perjantaina. Vain kakku piti koristella lauantaina. Joten lauantaina aamustakin sai nauttia kaikessa rauhassa!

Molemmat lapsemme tykkäävät My Little Ponysta ja kakun teemaksikin se valikoitui. Väsäsin jo hyvissä ajoin sokerimassasta tarvittavat yksisarviseen, jotta ne ehtivät kovettua. Kakku sai kehuja, niin ulkonäkönsä kuin makunsakin puolesta! Ja pakko sanoa, että hyvää se olikin. Vaikka itse sanonkin ja tekovaihe kirvoitti hyvät naurut. Kyllä mansikkakermakakku on vaan aina hyvää, etenkin kotimaisista mansikoista tehtynä! (Vinkki: pakkasesta suletetut ja sitten murskatut mansikat sokerilla höystettynä, kerman kera, on todella nam. Niin kakun välissä, kuin jälkkärinä.) Mutta niin, se kakku, tässä TADAA!

IMG_20180402_100939_824.jpg

Lahjaksi 3-vuotiaamme sai vaatteita, potkulaudan, kasan kirjoja, tarra&puuhaboksin, pampuloita, sekä niitä poneja! Tyttö näki kaupan leluhyllyllä My Little Pony- pakkauksen, johon hän ihastui täysin. Ja kun menin sanomaan, että ei nyt osteta, vaan katsotaan mitä saat synttärilahjaksi, niin neitihän totesi: “saan ponit sitten synttärilahjaksi”. Sydänhän siinä ihan suli ja lopulta mies kävi hakemassa samantyylisen pakkauksen lahjaksi, kuin mikä toisessa kaupassa oli ollut. Lisäksi neidin kummitädin tuomasta lahjapaketista paljastui puseron lisäksi sarjaan sopiva poni! Kaikki lahjat oli lapselle mieluisia ja potkulaudalla on menty aulassa edestakaisin jo varmaan kilometritolkulla! 😄

Tässä tulee kuvapläjäys juhlista, kera monen sydämen! ❤

Synttärisankari! ❤

Synttärisankarin isosisko, ja isopapan syliin päätynyt äiti. ❤

IMG_20180401_103820_685Me. ❤

IMG_20180401_103615_895Tuli valittua kummisedäksi täysin oikea tyyppi! ❤

Ja vielä kuvat hiusten lähtötilanteesta lopputulokseen! 😄

 

Oli ihana viikonloppu! Kiitos mukana olleille! ❤

2 thoughts on “Ja me juhlittiin!

  1. Varmasti oli kivat juhlat ja kakku hyvää. Mansikalla ja kermalla ei pahaa voi edes tulla 🙂 Onnittelut pikku-neidille !

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s