Prameaa ja pari muuta!

Rakastan koruja. Silti olen melkoisen laiska vaihtelemaan niitä. Minusta on ihanaa, kun jotkut vaihtavat korut aina asun mukaan. Kaivoin itsekin muutamat “erikoisemmat” korvakorut esille, jotta niitä tulisi käytettyä useammin. Kun ne ovat helposti saatavilla, ei aamulla mene kauaa aikaa niiden vaihtamisessa.

 

PRAMEA

Nämä ihanat, kevyet, mutta näyttävät korvakorut tilasin keväällä. Samalla tilasin muutamat lahjaksi. Minusta on kiva tukea suomalaista käsityötä! Pramealla on ihanan värisiä ja mallisia koruja! Haluaisin tilata sieltä lisää!

 

LITTLE WHITE RABBIT DESIGNS

Nämä kettukorvikset on ihanat! Jotenkin niissä on syksyinen fiilis, ja voi olla, että vasta syksymmällä niitä näkee korvissani enemmän. Mutta miksei niillä voisi asua piristää ympäri vuoden!

 

LAHJAKSI SAATU

Ihanat sudenkorento-korvikset taasen olen saanut anopiltani. Hänellä on aina ihania roikkuvia korviksia! Itse en osaa moisia käyttää, mutta hän oli löytänyt minulle tällaiset söpöt napit!

 

Onko sinulla aina samat korut, vai vaihteletko asun ja fiiliksen mukaan joka aamu korujasi? 😊

6 thoughts on “Prameaa ja pari muuta!

  1. Oi! No ei ihmekkään että oot aina niin vimpan päälle laitettu! Mä katson kyllä usein kanssa sekä omat, että lasten vaatteet valmiiksi jo illalla!

   Like

 1. Oi nuo ketut 😍

  Mulla on toisessa korvassa kolme reikää ja toisessa neljä + rustossa yks. Ainoastaan rustossa on rengas. 😂 Korviksia ois mitä laittaa, mut en siis vaan muista tai saa aikaseksi. 😄

  Like

  1. Mulla kans toisessa kolme tavan korvista ja toisessa yhden tavallisen lisäksi helix ja tragus. Oisin valmis hankkimaan vielä lisää. 😄 Mut mä vaihdan yleensä vaan ne kaks korvista, ei kaikkia jaksa! 😅

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s