Lahjoitin hiukseni!

Olen jo keväästä asti miettinyt hiusten leikkaamista lyhyiksi. Keväällä kuitenkin totesin, että en vielä raaski. Kesä kuitenkin teki hiuksilleni taas kepposet ja muutti vaalean luonnonkiharani korpuksi. Mietin instassa hiusten tummemmaksi värjäämistä, mutta vanha luokkakaverini huikkasi, että minun pitäisi leikata reippaasti vaan pituutta pois. Näin kauniisiin kasvoihin, kun kuulemma varmasti sopisi lyhytkin malli ja paksut hiukseni kuitenkin kasvavat nopeasti taas pitkiksi.

Innostuin ajatuksesta! Polkkatukasta alaselkään hiuksilla kesti kasvaa kaksi vuotta. Parissa vuodessa siis saisin halutessani itselleni taas pitkät hiukset. Kyselin mielipiteitä muiltakin, myös mieheltäni. Hän ei onneksi ole niitä joiden mielestä naisella kuuluu olla pitkä tukka. Hänen puolestaan sain marssia kampaajalle. Myös muilta tuli kannustusta hiusten leikkuuseen.

Niinpä marssin kampaajalle!

Ystäväni sanoi minulle viikko sitten jo, että voisin lahjoittaa hiukseni. Täten niille olisi vielä käyttöä ja jos jälkikäteen harmittaisi hiusten leikkaaminen, tietäisi niiden menneen hyvään tarkoitukseen. Tästä innoistuin vaan lisää! Olin luullut, että vain värjäämätön hius kävisi, mutta myös värjätty käy, kunhan se on luonnonväreissä. Eli pinkkiä tukkaa ei saa lahjoitettua. Pesin hiukseni aamulla, ilman hoitoainetta. Kuivasin ne ja laitoin letille, joka oli molemmista päistä sidottu. Sitten kampaajani napsaisi vaan letin irti! Ja kun kerran leikattiin niin leikattiin kunnolla! Sain vihdoin sivusiilinkin! Jee!

IMG_20180801_121941_819.jpg

 

Tässä vielä kuva hiuksistani parin kuukauden takaa vertaukseksi:IMG_20180604_102432_928.jpg

 

Niin ja 25 cm pitkä letti lähtee hiuksensa menettäneiden lasten peruukkien valmistukseen. ❤IMG_20180731_134612_609.jpg

Monta positiivista kommenttia olen jo kuullutkin! Mutta mitäs te tykkäätte? 😊

Täytyy muuten taas suihkussa muistaa ottaa shampoota huomattavasti vähemmän! 😄

9 thoughts on “Lahjoitin hiukseni!

 1. Voi miten kauniit on uudetkin hiukset! Sopii sulle tosi hyvin.

  Mä oon miettinyt samaa lahjoitusjuttua, mutta en vielä oo uskaltanut pätkäistä.

  Liked by 1 person

  1. Kiitos! ❤

   Joo on hauskaa miten ne näyttää paksummilta nytten. Vaikka aina mulla on paksut hiukset olleet, niin pääsee nyt paremmin esille. 😊

   Like

  1. Kiitos! 😊 Tykkään tästä kyllä! Vaikka selkeästi mulla on pitkien hiusten identiteetti ja tänkin varmaan kasvatan polkaksi tästä. 😊 Mähän mietin polkkaa, mutta päätin, että nyt kun leikkaan ni leikataan sit kunnolla! 😄

   Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s