Mitä sinä toivoisit?

Syksyä kohti mennään! Jo heti elokuun saavuttua, tuntui ilmassa kesän loppua enteilevä tuuli. Vaikka lämpöä on riittänyt vielä elokuuhunkin, se on erilaista.

Kirjoitustahti vähän hyytyi, kun lomailimme koko perheen voimin. ❤ Nyt kuitenkin arjen alettua, tulee blogillekin varmasti uhrattua enemmän aikaa. Idea-arkkukin on alkanut taas täyttyä!

IMG_20180816_141146_828

Onneksi omaa kirjoitelmaani olen saanut nyt kesälläkin eteenpäin ja innokkaita lukijoita on jo ilmoittautunut. Se on kiva, että vaikka kirja ei tulevaisuudessa miljoonamyyntiin päätyisikään, niin ainakin oma lähipiiri siihen haluaa tarttua!

En ole koskaan ollut tylsän liibalaaban ystävä. En lukijana, enkä kirjoittajana. Liian runollinen, väkisin kauniiksi tai taiteelliseksi muotoiltu teksti saa ärsyyntymään. Kuten myös muka jännittävät tekstit, joista ei kuitenkaan ymmärrä mitään ja 10 minuutin lukemisen jälkeen, sinulla ei ole hajuakaan siitä mitä luit. On tylsää jos tekstiä on paljon, mutta sisältöä ei. Pitää olla aitoa. Pitää olla tunteita, joihin muutkin pystyvät tarttumaan. Ja koen saaneeni kirjoitelmaani jo kasan tunteita! Pääasiassa tekstistä puuttuukin enää sitä tylsempää välimateriaalia, jolla sitoa kaikki yhteen.

IMG_20180816_141133_900

Nyt kysyn kuitenkin teiltä lukijoiltani, mitä te tahtoisitte syksyn aikana lukea täältä blogista? Mistä haluaisitte minun kirjoittavan? Onko jotain muutostoiveita vai jatketaanko vanhaan malliin sekametelisoppana? Hah, ihan kuin se asia nyt mihinkään muuttuisi. 😄

Ideoita ja postaustoiveita saa heittää kommenttiboksiin täällä ja facebookissa tai vaikka sähköpostilla osoitteeseen toreymjmp@gmail.com !

IMG_20180816_141221_893

Ihanaa loppukesää/alkavaa syksyä! 💛

2 thoughts on “Mitä sinä toivoisit?

    1. Tai sitten ihmisen, joka toivoo jonain päivänä voivansa tituleerata itseään kirjailijaksi. Mitään ei oo julkaistu vielä. 😄

      Sekametelisoppa pitää mielenkiinnon yllä! 😄

      Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s