Nettikeskustelijat eivät edes halua ymmärtää.

Mieheni on jo pitkään todennut, että netissä on aivan turha edes yrittää järkevästi keskustella yhtään mistään. Silti aina toisinaan yritän, ja mieheni välillä oikein kannustaakin minua avaamaan pääni epäkohdista. Hyvähän hänen tosin on kannattaa pään aukomistani, kun on kanssani samaa mieltä, muttei joudu siellä paskamyrskyssä mielipidettään huutelemaan. 😂

Olen käynyt keskustelua mm. päivähoidon järjestämisestä, palveluiden katoamisesta, sekä siitä, miksi alueellamme mainostetaan tonttipaikkoja, vaikka valmiita omakotitaloja on iso kasa myynnissä!

No olen toki saanut kuulla olevani hankala ihminen, ja tämähän tulee niiden suusta joiden kohdalla hommat pelittää. Heidän, jotka ovat kaikkeen tyytyväisiä. Olen saanut kuulla kommenttia, joissa on mm. vaan kehotettu muuttamaan pois. Ihan kuin se tapahtuisi noin vain! Meidän talo on edelleen myynnissä. Kuten useamman naapurinkin. Me halutaan täältä pois, vaan kun ei päästä! Se menee samaan kategoriaan, kuin joidenkin saama kommentti “mene töihin”. HAH! Moni työtön haluaisi töitä, edes osa-aikaista, muttei löydy itselle sopivaa! Joten tuollaisen täysin typerän kommentoinnin voisi jättää väliin! Ihmiset kyllä monesti yrittävät muuttaa asioita, mutta eivät siihen pysty, koska ne eivät ole omassa vallassa.

Parhaimpia kommentoijia ovat toki ne, jotka eivät edes lue koko juttua, tai sitten tahallaan ymmärtävät tekstin väärin ja sitten suunapäänä haukkuvat ja arvostelevat keskustelun aloittajaa.

c50a6308fd440f90a7035144f4943247.jpg

Miksi joidenkin on täysin mahdotonta nähdä asia toisen kannalta ja ymmärtää muiden kantaa asioihin. Jos sinä olet saanut lapsesi haluamaasi hoitopaikkaan ja asut kaupan vieressä, niin hyvähän se on huudella kunnan olevan täydellinen. Samalla kun kunnan rajalla asuvat ajavat kilometrikaupalla väärään suuntaan saadakseen lapsensa hoitoon ennen töihin menoa. Sitten sitä on vaan kuulemma turhasta valittaja, jonka olisi hyvä muuttaa vaikka Turun keskustaan. Että itsepä olit tyhmä kun muutit kauemmas keskustasta. Kyllä olisi pitänyt tajuta, että terveyspalvelut vierestä lopetetaan ja sitä kauan puhuttua kauppaa ei sittenkään rakenneta.

Terveydenhuolto on yksi asia, joka huolestuttaa aivan valtavasti minua. Ja onneksi muitakin. Kaikkien mielestä kun ei ole ok, että on yksi terveyskeskus, joka palvelee isoa aluetta. Hammashoitola, neuvola, terveydenhoitaja… kaikki siirretään isompaan yksikköön. Ja jos asiaa kommentoit, on joku sanomassa, että mitäs sitten, hammaslääkäriähän tarvitsee ehkä kerran vuodessa. Sekö oikeuttaa kaiken lakkauttamisen ja sen, että kaikki siirretään yhteen yksikköön, joka lopulta ei pysty vastaamaan tarpeeseen ja apu hankitaan ostopalveluna. Kuulin juuri tapauksesta, jossa lähineuvola oli lopetettu ja se siirtyi isompaan terveyskeskukseen. Mutta perheppä ei päässyt enää sinne neuvolaan, koska ei ollut tilaa. Joten he käyvätkin nyt sitten naapurikunnassa. Valtavan hienoa! Itsehän vaihdoin jo 3 vuotta sitten perheemme naapurikunnan neuvolaan… onneksi.

Milloinkohan ihmiset heräävät siihen, että vaikka SINULLA on nyt kaikki hyvin. EI se ole KAIKILLA niin.

Internet+Comments_b5c857_4604977.jpg

Kuvat täältä ja täältä.

4 thoughts on “Nettikeskustelijat eivät edes halua ymmärtää.

 1. Kasvottomana on niin helppo laukoa “paskaa” tulemaan tuutin täydeltä ja itseasiassa, jotkut varmasti nauttivat siitä, en kyllä ymmärrä miksi! Ehkä niillä ei ole sitä paljon puhuttua elämää, ystävät puuttuu, ei ole perhettä…tai sitten päästään vain muuten sekaisin tai sairaita…Yhtä kaikki, toisilta pitäisi ottaa nettioikeudet kokonaan pois.

  http://www.lily.fi/blogit/yhta-sirkusta

  Like

  1. Ja kun siis jotkut on ihan omilla kasvoillaan facebookissakin ihan käsittämättömiä. Mä kun mainitsin asuinpaikkamme miinuksista ja missä asioissa voisi parantaa. Niin sain kivoja kommentteja joissa oltiin samaa mieltä ja ihan fiksuja kommentteja joissa oltiin täysin tyytyväisiä nykytilanteeseen. Se oli ihan fine. Mutta sitten oli huutelua, että “muuta pois”. Johon vastasin, että sitähän tässä yritetään kun taloa myydään. 😅 Mutta kun ei täällä talot oikein liiku. Naapurissa kaksi muutakin myynnissä. Noh sit oli näitä joiden mielestä mun olis kai pitäny vaan pitää pääni kiinni ja kommentit oli tosi typeriä. Mutta mun mielestä asioihin pitää voida puuttua.

   Like

 2. Mä en nykyään jaksa sanoa enää juuri mihinkään mitään, juuri siksi, että suurimmalla osalla keskustelijoista ei ole mitään netiketin tajua. Suotta siellä pahoittaa mieltään 😂

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s