30 randomia.

Tartuin itsekin useammassakin blogissa näkyneeseen “30 kysymystä – 30 vastausta” -haasteeseen!

1. Avioliittoja? Tämä yksi.

2. Kihloissa? Ollut kerran. Teinikihlat oli niin noloja, että itselleni oli selvää, että kihlat tarkoittavat naimisiin menoa.

3. Lapsia? Kaksi ihanaa tytärtä. 💖

4. Lemmikkejä? Kissa, meidän Pöltsi! 😻

5. Leikkauksia? Ainoastaan luomen poisto.

6. Lävistyksiä? 6 korvakorua. Reiät löytyy myös kulma- ja napakorusta.

7. Tatuointeja? 4 tai 8 kappaletta. Riippuu miten lasketaan. Jos vasemman käden tatuoinnit lasketaan yhtenä, niin neljä. Käsivarren kuvaa olisi tarkoitus jatkaa ja sen lisäksi haaveilen neljästä muusta kuvasta. Koukuttavaa hommaa…

8. Muuttoja? Jos oikein muistan niin ollessani ihan pieni, muutimme samassa kerrostalossa isompaan asuntoon. Elin siis koko lapsuuteni samassa talossa. 19-vuotiaana muutin Espooseen, mistä odotin takaisin Naantaliin muuttoa, kuin kuuta nousevaa ja palasin sinne vähän ennenkuin täytin 20 vuotta. Naantalissa asuin vuoden, kunnes muutin miehen katon alle Turkuun. Siellä asuimme yhdessä parisen vuotta, kunnes muutimme nykyiseen kotiimme. Täällä olemme asustelleet nyt reilut 6 vuotta.

9. Ottanut lopputilin? Kyllä. Molemmista yksityisellä tekemistäni työrupeamista irtisanouduin. Ja kummassakin oli samat syyt. Työajat venahtivatkin yhtäkkiä ja unohdettiin työntekijän oma elämä. Yksityisillä saa olla tooodella tarkka oikeuksistaan. Kerrankin työajan piti loppua alle 30 minuutin kulutta, ja ystäväni ilmestyä oveni taakse tunnin päästä. Sitten puhelimeni soi ja silloinen työnantaja ilmoitti, ettei heistä kumpikaan ehdi kotiin. Olin siis kahden lapsen kanssa ja työaikaa oli jäljellä ehkä vartti. Kiikutin kiukkuisena lapset lähellä asuvalle mummollensa, ja totesin vanhemmille, että voivoi, mutta minullakin on elämä.

10. Ollut saaressa? Juu! Ahvenanmaan saaristossa on tullut oltua montakin kertaa.

11. Autosi? Farkku Opel. Perus perhemalli. Mies haluaa jo turvallisuuden takia minulle isomman auton. Jos joku tulee vaikka nokkaan, on enemmän peltiä ympärillä kuin jossain minissä. Eka autoni oli Focus, sitten ajoin jossain kohtaa miehen kanssa vuorotellen Mersulla ja Toyotalla. Ja nyt Opel on ollut käytössäni vuoden vaihteesta.

12. Ollut lentokoneessa? Kyllä. Useammankin kerran, vaikken enää useammastakaan syystä halua lentokoneeseen astua.

13. Onko joku itkenyt vuoksesi? Veikkaisin niin.

14. Ollut rakastunut? Kyllä.

15. Ollut ambulanssissa? Kahdesti. Keskenmenon takia ja auto-onnettomuuden takia.

16. Luistellut? Monen monituiset kerrat. Muuten kivaa hommaa, mutta varpaat jäätyy.

17. Surffannut? En, olisi kyllä hauska kokeilla.

18. Ollut risteilyllä? Jokusen kerran. Aikuisena en suuremmin ole moisista ollut kiinnostunut.

19. Ajanut moottoripyörää? En. Enhän saisi moista varmaan pidettyä pystyssä, kun jalat ei yltäisi maahan! 😂

20. Ratsastanut hevosella? Kyllä vain, useammankin kerran nuorempana. Olisi ihana päästä pitkästä aikaa ratsastamaan. Luontopoluilla olisi ihanaa.

21. Lähes kuollut? En onneksi.

22. Ollut sairaalassa? Itse potilaana neljä kertaa. Tyttöjen synnytyksien myötä muutamat päivät, vuotaessani rajusti keskenmenon takia yhden yön tarkkailussa, ja sen takia viikkoja myöhemmin vielä päivän verran joutuessani kaavintaan.

23. Suosikki hedelmä? Ananas! 🍍 Sitä tosin herkästi syö niin paljon, että menee kieli rikki.

24. Aamu vai ilta? Olen ehdottomasti ilta-ihmisiä. Aikaiset aamuherätykset on yök.

25. Lempiväri? Vihreä. 💚 Meidän perheessä muuten kaikilla on vihreän sävyiset silmät!

26. Viimeisin puhelu? Pappa soitti. Sitä ennen olin soittanut äidilleni.

27. Viimeisin viesti? Miehen kanssa joka aamuiset viestit.

28. Kahvi vai tee? Ehdottomasti tee. En ole yli kymmeneen vuoteen juonut kahvia. Kerran saatu jäätävän huono olo sai jättämään satunnaisenkin kahvin juonnin. Tee menee niin mustana, vihreänä, valkoisena, yrttinä kuin inkiväärinäkin!

29. Kissa vai koira? Kissa. Rakastan koiriakin, mutta kissat on silti rakkaimpia. Tai siis oma on. Riittävän hellyydenkipeä ja silti niin kovin itsenäinen. Hengailee iltaisin monesti lähettyvillä, muttei roiku koko ajan kintuissa. 😄

30. Paras vuodenaika? Olen aina ajatellut, että kesä. Ja tavallaan se onkin. Mutta viime kesän helteiden jälkeen voisin jopa sanoa, että kevät. Rakastan ensimmäisiä lämpöisiä päiviä, luonnon heräämistä ja valoisuutta. ☀️

WordPressin blogisiskot, haastan teidät!

IMG_20181001_104909_260

8 thoughts on “30 randomia.

  1. Hyvä Heli, älä vaivaudu kommentoimaan kun sun kommentit ei täällä näy. Ja omalla päänaukomisellasi et kyllä tee itestäs millään tavalla parempaa ihmistä. Palaa sä fanittamaan instaan lempparias, mun ei tarvitse siitä tykätä.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s