Optikolla käynti kannattaa.

Tämä ei ole maksettu mainos, eikä blogiyhteistyö, vaan olen vaan iloinen asiansa osaavasta silmälasiliikkeestä!

 

Olin jo kesästä lähtien katsellut erilaisia silmälaseja netistä ja yhdessä liikkeessä käynyt jopa pari kertaa kokeilemassa vaihtoehtoja. En kuitenkaan löytänyt sellaisia kuin olisin halunnut ja niimpä jatkoin etsintää.

Eräänä päivänä kun olimme Naantalissa käymässä, poikkesin katsomaan Aurinko-optiikan valikoimaa. Ja siis vau! Heillä on todella siistit tilat ja valtava valikoima. Juttelin hetken optikon kanssa ja kokeilin erilaisia laseja. Löysin muutamat kivat, mutta ne eivät ihan olleet sitä mitä etsin. Optikko pyysi minua odottamaan hetkisen ja kohta sainkin sovitettavakseni TÄYDELLISET lasit. Ne olivat nuorisopuolelta… Minulla on pieni pää ja kapeat kasvot, joten monet aikuisten mallit ovat liian leveitä minulle. Nyt kuitenkin olin löytänyt haluamani, viis siitä miltä puolelta!

Ennen lasien tilaamista piti kuitenkin tarkastaa näkö ja sovin tulevani uudelleen toisena päivänä. Viime lauantaina sitten menin uudelleen Aurinko-optiikkaan, ja teimme näöntarkastuksen. Optikko oli jälleen aivan ihana ja todellinen alansa ammattilainen! Näöntarkastus sujui ongelmitta ja hän lupasi minun saavan lasit jo seuraavalla viikolla. Ja totta tosiaan, eilen hain lasini.

Minulla on siis kaukonäkö heikentynyt, minkä lisäksi minulla on hajataittoa ja jonkin verran piilokarsastusta. Karsastukselle nyt ei mitään tehdä, voin vaan treenata silmän lihaksia itse, mutta kaikki muu oli uusilla linsseillä korjattavissa. Lisäksi otin testiin sinivaloa suodattavat linssit, jotka ovat vähän kellertävät. Ne suodattavat siis sinivaloa joka ei täten rasita silmää ja siitä saattaa olla minulle apua myös migreeniin. Tosin, nyt kun näen taas kirkkaasti, niin lasit kokonaisuutena saattavat vähentää päänsärkyjäni aika tavallakin!

Vitsit miten tarkasti uusilla laseilla näkee!

IMG_20181017_142339_881.jpgRRRRAKASTAN näitä! Nämä ovat juuri sellaiset, mitkä halusinkin!

4 thoughts on “Optikolla käynti kannattaa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s