Yhy yhy yy, ei oo minun syy.

Minulla on kaksi tasaisin väliajoin käyvää kommentoijaa, joiden kommentteja en vapauta näkyville. Tiedän meitä bloggaajia olevan paljonkin, jotka pitävät kommenttiboksinsa siisteinä ja turhat ulisijat poissa. Eri mieltä saa olla, mutta miten ja kuka asiansa esittää, on juttu erikseen.

Minulla on kärkkäitä mielipiteitä ja aion ne jatkossakin tuoda blogissani esille. Jos pahoitat siitä mielesi ja koet itsesi paremmaksi haukkumalla minut surkeaksi ihmiseksi, paskaksi esimerkiksi, ja säälittäväksi, niin tiedätkö mitä, et todellakaan ole parempi ihminen, eikä mielipiteesi kiinnosta minua. Sinä voit olla minusta mitä mieltä tykkäät, sillä tiedän mielipiteesi olevan väärä. Et ole koskaan nimittäin tavannut minua. Teet pelkästään haluamiasi oletuksia.

Olen nähnyt bloggajia, jotka ovat lopettaneet kirjoittamisen koska eivät ole negaatiivisia kommentteja jaksaneet. Kommentteja, joissa heidät on haukuttu milloin mistäkin ja mitä typerimmistä syistä. Ja se on sääli. Koska heidän bloginsa ovat olleet ihania ja niiden kirjoittajat mahtavia.

Joskus olen itsekin miettinyt, että jäisikö tauolle. Mutta sitten muistan viestit, joissa kirjoituksiani kehutaan. Muistan kuinka yksi lukija on sanonut aina oikein odottavansa, että minulta tulee kirjoitus ja kuulemma saattaa lukea sen oikein ajatuksella muutaman kerrankin. Hän on myös kehunut kirjoitustaitoani ja käskenyt kirjoittamaan kirjan. Ja sitten on vielä blogitutut joiden kanssa ollaan tunnettu vuosia. Miksi hylkäisin heidät kahden ihmisen takia joita en voi miellyttää?

Olen myös vuosien varrella niellyt niin paljon paskaa, että kun olen vihdoin uskaltanu suuni avata, en aio sitä enää sulkea. Olen helvetin kyllästynyt miellyttämään muita. Minä pidän blogia itseni takia, en lukijan joka tahtoo vain etsiä kohdan josta voi olla eri mieltä.

Jos siis käyt lukemassa blogiani vain pahoittaaksesi mielesi, niin se ei ole minun syyni. Etsi jostain niitä sateenkaaria piereviä yksisarvisblogeja. Tämä ei ole sellainen.

Minulla on ja saa olla mielipiteitä. Minä saan kirjoittaa mistä haluan. Tämä on minun blogini. Minä maksan itse tämän sivun ylläpidosta. Sinä joka auot päätäsi kommenteissa osaamatta itse pitää blogia, joka kerää satoja ja tuhansia kävijöitä, älä vaivaudu tänne enää. Yksi mielensäpahoittaja vähemmän kävijälaskurissani ei tunnu missään.

Kiitos.

IMG_20181020_110448_243.jpg

8 thoughts on “Yhy yhy yy, ei oo minun syy.

 1. Ikävää, että olet saanut asiattomia kommentteja! Netti on niin helppo paikka tulla huutelemaan nimittömänä. Toivottavasti jätät kommentit omaan arvoonsa! Suurin osa on onneksi asiallisia ja osaavat esittää eriävän mielipiteen ilman mollaamista.

  Kivaa uutta viikkoa!

  Liked by 1 person

  1. Tiedän kyllä olevani onnekas kun kommentoijia on vaan satunnaisesti. Esim. Iidan matkassa-blogin Iida saa jatkuvasti kauheeta postia ja vaikka mitä reittejä! 😣

   Like

  2. Ja täällä wordpressissä on se kiva, että vaan mun hyväksymien kommentit tulee mulle näkyviin. Muiden menee suoraan omaan kansioonsa, mistä joskus käyn katsomassa mitä siellä on. Sinne menee samalla kaikki ne linkkiensä mainostajat jotka Lilyssa valtasi välillä toisten kommenttikentät.

   Like

 2. Word! En ymmärrä, minkä kaiken pitää olla omassa elämässä pielessä, että pitää varta vasten mennä jonkun toisen blogiin vielä pahoittamaan mieltään lisää – ja siinä sivussa koittaa vielä pahoittaa bloggaajankin mieli. Jatka vaan samaan malliin. ❤

  Liked by 1 person

  1. Ja sitten olen tylsä tyyppi kun en halua kaikkien kommentteja vapauttaa roskiksesta, jonne ovat päätyneet. Mielestäni omalla sivullani saan päättää kenen jutut näkyvät. Siitähän minä mm. maksan.

   Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s