Maailma on vinksahtanut.

20 vuotta sitten naiset menivät rannalle bikineihin pukeutuneina. Koosta viis. Joku saattoi miettiä omia vatsamakkaroitaan, ja valitsi ehkä mielummin kokouimapuvun, muttei se estänyt rannalle menoa!

Nyt plusmalli saa haukut uimapukuvalmistajalta, kun ei uikkaria ole sellaisille vartaloille suunniteltu! Millaisille sitten? 0-koon malleillekko?

Tosi jännä, että ihan “tavallisen” vartalon omistava miettii voiko mennä rannalle bikineissä. Itse olen mennyt, mutta miettinyt jatkuvasti miltä näytän! Eihän sen niin pitäisi mennä.

20 vuotta sitten vartaloni olisi ollut “hyvin raskaudesta selvinnyt” ja mahdollisesti jopa ihailun kohde. Nykypäivänä olen laihaläski joka voisi tehdä itselleen jotain. Mietin kokouikkarin hankkimista peittääkseni vatsani. Minulla ei ole raskausarpia, minulla ei ole ylipainoa. Minulla on tavallinen vatsa ilman sixpackia ja rasvaa niin, että vatsastani saa napattua kiinni. Kyllähän se pitää peittää katseilta. Vai pitääkö?

Vatsalihakset, silikonit, kohotukset ja ruiskeet. Oikeasta kuvakulmasta napatut valokuvat. Sopivat tehosteet ja filtterit. Some on sekoittanut ihmisten todellisuudentajun!

Kyllä ennenkin niitä “vähän parempia” vartaloita nähtiin mainoksissa, muttei niitä tungettu naamaan joka puolelta! Some taasen tekee juuri niin.

Naiset haluavat näyttää samalta kuin netissä nähdyt naiset. Kauhistellaan selluliittia ja istuessa syntyvää vatsamakkaraa. Haluttaisiin pukeutua siihen ihoa myötäilevään mekkoon, muttei voida kun vatsa vähän pömpöttää.

Miehet etsivät 180cm pitkää ja 50kg painavaa, isorintaista ja pyöreäpyrstöistä naista. Ja kun eteen läväytetään normaalipainoinen kaunis nainen, hän onkin mitäänsanomaton läski.

KAIKKI MAHDOTTOMUUKSIA.

Netissä nähdyt kuvat ovat totta ehkä pari sekuntia. Oikeasta asennosta ja oikeaan aikaan aamusta napsaistuja. Pahimmillaan sopivasti käsiteltyjäkin. Ja vartalot joita siellä pääasiassa näkyy ja jotka keräävät kehuja, ovat vartaloita jollaisen omistaa ehkä 5% ihmisistä.

Somella on hyvätkin puolensa. Ikävä kyllä ne hukkuvat siihen shaibaan mitä sieltä tungetaan. Siksi mielestäni on hienoa, että mainoksissa ja instagramissa esimerkiksi on alkanut näkyä yhä enemmän ja enemmän erilaisia vartaloita. Kun näemme niitä arpia, pisamia, muhkuroita jne. Alamme taas muistaa, että ne ovat normaaleja asioita, eivätkä häpeän kohteita!

tumblr_m83capndgM1qlkcy1o1_500

Tämä on hyvä esimerkki siitä, miten vinksahtanutta kehokuvaa meille on mm. Victorias secretin kautta tuputettu. Dove sen sijaan on vallan loistava omansa kanssa!

Ennen merkitystä oli luonteella, eikä perseellä.

 

Kuva täältä.

2 thoughts on “Maailma on vinksahtanut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s