Kuulumisia!

Paljon on ollut asiaa blogin puolella, mutta vanhaa kunnon kuulumispostausta tai valokuvakansioiden löytöjä, ei ole ollut aikoihin!

Lähiaikoina olemme rempanneet toista vierasmakkareistamme, ja siitä on tulossa myöhemmin postausta. Sen lisäksi vietimme miehen kanssa neljän päivän ajan aikuistenaikaa! Ja niin paljon kuin lapsiamme rakastankin, niin kyllä se ihan kahdenkeskinen aikakin tulee aina välillä tarpeeseen. Kuten myöskin aika ihan vaan muiden aikuisten kanssa! Nimittäin nyt on pikkujoulutkin takanapäin. Mies oli työporukan pikkujouluissa (äijäilta) ja itse olin ystäväni järjestämässä puurojuhlassa (naisten juttu). Niin ja olen minä saanut hankittua ja paketoitua jo melkein kaikki joululahjatkin.

 

Remppa

Itse remontista kirjoitan enemmän myöhemmin, mutta voin sanoa olevan ihan jees, kun keskellä olkkaria on sänky! Sen sijaan osittain katkaistut sähköt ja muualle roudatut huonekalut, ovat vähemmän jees. Kun taasen kaameasta vanhasta tapetista eroon pääsy on erittäin jees!

IMG_20181206_155008_318

Kahdenkeskisestä ajasta

Monesti kuulee, kuinka lapsiperheen arjen pyörityksessä parisuhde jää kaiken jalkoihin ja sitten kun jäädään kahden, ei osata enää ollakkaan yhdessä. No, kuten olen aiemmin kertonutkin, saamme ihan perusarkenakin niitä nauruhepuleita, kun pitäisi alkaa nukkumaan jne. joten eipä meillä ole vaikeuksia olla kaksin pidempääkään aikaa. Mutta on se aina mukava huomata, että kaksinkin on vielä hyvä. Yhtenä iltana mies luki lehteä pöydän ääressä minun paketoidessani joulalahjoja lattialla. Radio soi taustalla ja oli hyvä olla. Välillä hommat keskeytyivät keskusteluidemme takia, mutta ei ollut myöskään tarvetta olla koko aikaa äänessä.

On myös erilaista kun lasten tarpeet eivät rytmitä päivää. Kun ainoa kenestä täytyy pitää huolta olet sinä itse. Sekin on kivaa aina välillä.

Ja vaikka kissamme tulee syliin ja saa ranhutuksia ihan perusarkenakin, sai sekin tietysti meiltä aikuisilta läheisyyttä tavallista enemmän, kun lapsoset olivat mammalassa.

IMG_20181210_120845_744

Pikkujouluista

Ystäväni kutsui minut puurojuhliinsa jo viikkoja sitten. Heillä on vanha työporukka, joka kokoontuu joka joulu ystäväni pöydän ääreen, ja he ihanat halusivat minut mukaan juhlaansa! Me kun tapasimme silloin kesän alussa niissä kuuluisissa hurvelikutsuissa.

Ystäväni oli leiponut mm. Batman-pipareita, sekä keittänyt itse glögiä ja riisipuuroa. Ohjelmassa ei ollut mitään sen kummallisempaa, kuin rentoa oloa ja jutustelua, eikä sen kummempaa olisi tarvinnutkaan!

IMG_20181210_120938_321

Joululahjoista

Olen tosiaan saanut haalittua melkein kaikki joululahjat kasaan. Pari pakettia puuttuu vielä, mutta ne saanen käsiini viikon sisällä! Jo hankitut lahjat olen ehtinyt myöskin paketoimaan ja laittamaan lahjasäkkiin.

Olen totuttuun tapaani aivan innoissani hankkimistani lahjoista, mikä saa mieheni nauramaan, koska yleensä kai ollaan innoissaan lahjoista joita tulee saamaan! Mutta minusta on ihanaa yllättää ihmisiä ja keksiä kivoja juttuja toisille! Oih, joulussa on niin monta ihanaa asiaa! Kuten joulupuserot jne. Haha!

IMG_20181210_121125_872

Sellaista siis tänne! Luonnoksista löytyy yksi ajastettu postaus, ja yli kymmenen muuta juttua odottaa viimeistelyä. Jouluna lomailemme koko perhe, joten silloin voi olla hiljaisempaa, mutta eivät minulta jutut ole loppumassa!

IMG_20181210_210138_742.jpg

2 thoughts on “Kuulumisia!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s