Joulusta!

Joulua vietettiin rakkaalla porukalla rennoissa tunnelmissa!

Rakastan joulua! Yhdessä oloa ja joulun mukanaan tuomaa spesiaalia tunnelmaa. Rakastan lahjojen saamista ja antamista. Minusta on ihanaa keksiä toisille kivoja yllätyksiä, ja olen jouluna ihan täpinöissäni!

20181224_135957

Lasten osalta on sovittu, ettei heidän paketeistaan löydy 10 barbia ja nukkea jne. Vaatteet ja kirjat ovat toivottuja lahjoja, samoin askartelutarvikkeet. Lelujen suhteen lapset ovat saaneet toivoa lemppareitaan, joista sitten jotain voi löytyä paketeista.

Aikuisten suhteen on taasen sovittu, ettei mitään älyttömän kallista hankita ja pääasia on, että jokainen saa pari kivaa pakettia.

Millaisia lahjoja siis tänä vuonna paketeista paljastui?

Itse olin ostanut rakkailleni kotimaista käsityötä olevia koruja, sekä julisteita jotka kehystin, tehnyt kuvakirjoja, ostanut sääkalenterin, Muumi-pyyheklipsuja, värityskirjoja, elokuvia ja vaatteita… Laitan tähän kuvat julisteista, nimittäin ne ovat aivan ihania! Minulla on kaksi tekstitaulua itsellänikin!

20181224_19174720181224_191651

Itse sain lahjaksi kahdet kauniit korvakorut, yöpuvun, Stitch-collegepuseron, treenitrikoot, kynsikkäät, polvisukat, Tess Gerritsenin kirjan, kaksi ihanaa pörröliiviä (joissa on korvat), merenneitopeiton (pyrstöpeitto!), villasukat, sääkalenterin, sekä Mamma Mia 2 -elokuvan.

20181225_124313.jpg

Kenenkään paketeista ei löytynyt turhaa sälää ja lapsetkin saivat ainoastaan lahjoja joista he olivat innoissaan. He saivat mm. vaatteita, väritys/puuhakirjoja, uudet puukynät, elokuvia, kirjoja, villasukat, pienet legopaketit, My little ponyt ja Petsejä. Petsit olivat ainoat lelut, jotka tiesin heidän saavan, mutta muutkin olivat ok, koska ne ovat osa leluja, joita lapsilla jo on kerättynä ja niillä leikitään! Olen sanonut, että uusia kerättäviä en halua. Nykyään kun tuntuu olevan kaikenlaisia Lol-palloja ja ties mitä kerättäviä niin, että kotoa voi löytyä 10 eri lelusarjaa! Moinen on ihan turhaa ja ollaan keskitytty niihin joita meillä jo on. 😊

 

Niin ja nyt me ollaan miehen kanssa karseassa flunssassa, kuten pari muutakin sukulaista. Se alkoi hiipiä kimppuun jouluna. Mutta nyt on päällä oikein kunnolla. Onneksi tässä saa sairastaa lomalla rauhassa, vaikka olisimme kyllä keksineet muutakin ajanvietettä!

2 thoughts on “Joulusta!

    1. Kiitos! ❤ Joulu oli taas ihana! Tämä flunssa sen sijaan ei ole! Ei meinaa mennä ohi millään! Onneksi energiaa on nyt jo enemmän kuin pari päivää sitten. Tää on selkeästi aikuisten flunssa, koska lapsilla on ollut vaan pientä aivastelua, sen sijaan puolet aikuisista jouluvieraista on flunssassa. 😅

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s