Aromaterapiaan hurahtanut.

Kiitos wordpressiin siirtymisen, olen tutustunut reilussa vuodessa uusiin ihaniin bloggaajiin ja yksi heistä on Tuulenpolku-blogin Jenna.

Seuraan Jennaa myös instagramin puolella ja seuratessani hänen luontaishoitajan-opintojaan, ja intoiluaan mm. aromaterapiasta, päädyin lopulta kyselemään häneltä kyseisistä asioista.

Ja pian olinkin saanut vinkkejä ja apuja ahdistuneisuushäiriöön, migreeniin, PMS-oireisiin, sekä tehnyt ensimmäisen tilaukseni Jennalta niin hänen itse tekemistään tuotteista, kuin Feelingiltäkin, jonka edustajana Jenna toimii. Lisäksi olin keskustellut ayurvedasta ja saanut selville oman doshani, eli  kehotyyppini. (Olen melko selvästi tulinen pitta, minkä tietämisestä itseasiassa olen hyötynyt ja sen avulla ymmärtänyt mm. kroppaani ja sen reagointia asioihin jälleen paremmin!)

Mitä kaikkea sitten olen Jennan kautta hankkinut? No vaikka mitä!

Ensimmäisen aromaterapia roll-onini voitin Jennan blogi-arvonnasta jo joskus kesällä. Seuraavan sitten Jennalta tilasinkin jo ihan itse. Juuri minulle kustomoitu tuoksu tuo mieleeni etelänmatkat. Sitruunapuita ja makeaa raikkautta. IHANA! Näitä aroma roll oneja voi käyttää rentoutumiseen, oman hetken ottamiseen, tai vaan tuoksutellakseen. Riippuen ainesosista, voi tuoksusta olla apua jännitykseen, stressiin jne.

Lisäksi olen tilannut Jennan kautta tosiaan Feelingiltä testiin erilaisia tuotteita:

HYDROLAATIT

Neroli (Appelsiininkukkavesi) – Tämä on ehdoton lemppari! Niin minä kuin molemmat tyttäremme rakastavat tätä. Lapsille ja heidän huoneeseensa suihkauttelen tätä yleensä nukkumaan mennessä. Nerolilla on nimittäin rauhoittavia ominaisuuksia. Itse käytän sitä myös iltaisin, sekä huomatessani olevani ahdistunut tai stressaantunut.

Laventeli – Tuoksuna aivan ihana, kunhan siihen tottuu. Tätä käytän myös iltaisin nerolin kanssa. Niin itselle kuin lasten huoneeseen. Rauhoittava laventeli sopii iltoihin mitä mainioimmin!

Piparminttu – Tähän päädyin itseasiassa juurikin doshani takia! Koska olen tulinen pitta, sopivat viileät piparminttu, sekä minttu minulle ja usein nautinkin niitä teen muodossa. Mutta ulkoisesti tämä piparminttu hydroli toimii viilentämään esimerkiksi kesähelteillä. Nyt ei ole helteistä huolta, mutta käytän piparminttua piristämään itseäni esimerkiksi iltapäivisin tai tietokoneella työskennellessäni. Se selkeyttää ajatuksia ja poistaa väsymyksen tunnetta! Myöskin hiipivässä päänsäryssä olen suihkinut piparminttua kasvoille, sekä niskaani.

CHINA BALSAMI

Aivan loistava tuote! Alkava päänsärky? Hiero otsaan, ohimoille ja niskaan. Sen jälkeen lähde pienelle kävelylle ja kappas, jomotus on poissa. Hartiasärkyä? Hiero kipeät kohdat läpi tällä ja huomaa myöhemmin kivun olevan poissa. Hormonimigreeniin en tästä ainoana tuotteena saa apua, mutta lääkkeen kera tästä saa helpotusta!

HUULIBALSAMI

Tällaiselle huulirasva-addiktille pakollinen hankinta. Olen tykännyt tuotteesta, ja siitä puuttuu ne perus kaupparasvojen imelät tuoksut ja maut. Mikä ei mielestäni ole huono juttu.

FREE MIND ROLL ON

Tätä käytän mm. migreenistä johtuvaan pahoinvointiin, ja tämä toimii kuulemma myös matkapahoinvointiin. Itse olen huomannut saavani tästä avun myös ahdistuneisuushäiriöstä tuttuun huonoon oloon.

KÄSIBALSAMI

Aahahaha. Jenna jo varmaan nauraakin siellä lukiessaan. Kysyin nimittäin löytyisikö tuotetta, jonka avulla saisin ääreisverenkierron pelaamaan paremmin käsissäni ja jaloissani. Sain suosituksen tästä tuotteesta. Joillakin tämä saa kädet jopa kuumottamaan, mutta miten kävi minulla? Lopputuloksena oli kyllä sileä iho, muttei lämmittävää vaikutusta. En kestä! Jenna sanoikin, että olen selkeästi niin syväjäässä, ettei tästä ole minulle apua. Niinpä sain neuvoksi rasvan sijasta alkaa kaurapusseilla lämmittelemään munuaispisteitäni. Otin neuvosta vaarin ja olen lämmitellyt jalkojanu mieheltä saamissani kauratossuissa!

IMG_20181216_225337_874

Lisäksi voitin ennen joulua vielä Jennan toisessa blogiarvonnassa (uskomatonta, mutta totta) tuoksusekoituksen ja nyt kun minulta löytyy tuoksusekoituksia varten kaksi tuoksukiveäkin, on erilaiset tuoksut varmaankin seuraavat hankinnan kohteeni… Aromaterapia on koukuttavaa hommaa!

Olen näissä itse vielä ihan vasta alkaja, mutta Jennan avulla opin koko ajan lisää! On ihanaa kun voin laittaa Jennalle viestiä ja kysyä milloin mistäkin ja aina saan jonkun neuvon tai vinkin. Eikä se koskaan vielä ole ollut se lääkäreiltä tuttu “ota buranaa”. 😄

Jos sinun mielenkiintosi heräsi, ota yhteyttä Jennaan joko hänen bloginsa, tai instagraminsa kautta! Hän on ihana ihminen, eikä taatusti tuputa sinulle mitään!

Itseasiassa käy kurkkaamassa Jennan blogista täältä postaus johon minä ja kaksi muuta annoimme palautetta Jennan neuvoista ja avuista! 😊

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s