Esimerkkejä.

Iltalehti se läväytti eetteriin vanhoja kuvia Kylie Jenneristä. Ja kuvat pysäyttivät jälleen. On hyvä aina välillä nähdä Kardashianien klaanista vanhoja kuvia. Ne palauttavat niin sanotusti “maan pinnalle”.

Itse en todellakaan pidä heidän ulkonäköään tavoittelun arvoisena, mutta monet nuoret pitävät! Ja sitä kun ei voi ilman rahaa saavuttaa. Nimittäin ei riitä ihan pelkkä jumppa ja kevyt meikki…

Kyliestahan on pitkään kiertänyt vitsikäs kuva neidin rinnoista. Ne kun kuuleman mukaan ovat luomut, mutta kummallisesti kasvoivat A-kupista ehkä D-kuppiin suunnilleen yhdessä yössä. Syynä on kuulemma kuukautiset. Tylsää, kun omat kuukautiseni eivät räjäyttäneet tissejä valtaviksi.

Neiti kieltää kauneusleikkaukset, muttei täyteaineita ja sanoo meikillä, sekä hiusten laitolla olevan valtava voima. On tosiaan, katso itse.

Kylie Jenner 2019

20190224_081314

Kylie Jenner 2011

20190224_081303

NIIN KUN, ETTÄ OIKEASTI!

IMG_20190224_080331.jpg

Ihan vaan meikkiä ja vähän täyteaineita. Suokaa anteeksi epäilyni esimerkiksi nenäleikkauksesta.

On surullista, että kyseisen perheen naiset toteuttavat samaa kaavaa teineistä aina kuusikymppiseen naiseen ja ovat yksiä seuratuimmista ihmisistä. Paskoja esimerkkejä nuorille ihmisille, jotka eivät välttämättä totuutta tiedä, tai ymmärrä.

Minulla on kyllä esimerkki tällaisesta tapauksesta ihan tavan pulliaisten keskuudesta. Naisesta, jonka kuppikoko kasvoi portaissa kaatumisesta johtuneella sairauslomalla monta kokoa… Miten tyhmiä ihmiset ovat, kun selittelevät typeriä. Meinaavatko he, ettei kukaan huomaa? Meinaavatko he ihmisten ajattelevan rinnoissa olevan hieman turvotusta raasun kaaduttua rappusissa ja tämän tulleen tisseillään alas koko matkan?

Sanon vaan, että senkus leikkelet ja muokkaat itseäsi jos ei alkuperäinen miellytä, mutta älä valehtele siitä.

 

Naiset, ootte hyviä just noin. Ihan ilman rinta- tai peppu implantteja, ihan ilman täyteaineita ja kasvojen uusiksi laittoa.

4 thoughts on “Esimerkkejä.

 1. Mä en jotenkin yhtään ymmärrä sitä miksi ei voi sanoa jos on jotain toimenpiteitä tehty. Mä kerron mielelläni mitä kaikkea mulle on tehty ja miksi en kertoisi.
  Mä nään kaiken laittautumisen, plastiikkakirurgian ja täyteaineet ihan samassa kategoriassa vaan eri leveleillä. Hyvin harva nainen näyttää ihan “luonnolliselta itseltään” jos on edes hiukset värjätty ja pakkelia naamassa. Pelkkä ripsari tekee ihan valtavan eron ihmisen kasvoilla :’D Joten miksi sitä sitten peitellä jos on jotain isompaa tehty. Varsinkin jos se on oikeasti näkyvää. Ei se pitäisi olla mikään häpeä.
  Tuli tästä mieleen, että somessa oon myös useampaan otteeseen törmännyt kuvaan missä on joku tyyliin #nomakeup ja aivan selkeästi on tummat silmänaluset peitetty ja jotain pientä tasoiteltu. Ihan kummallista miksi joku kokee tarpeelliseksi puputtaa itsestään imagoa, että tältä mä näytän just heränneenä. Eihän sillon kukaan näytä huolitellulta 😀 Ja samoin tunnen tapauksen missä silarit onkin maailman suurin salaisuus vaikka paistavat kilometrin päähän. Ihan hassua 😀

  Liked by 1 person

  1. Siis just tämä! Mä ymmärrän hyvin, jos kolme lasta imettänyt nainen haluaa käydä korjauttamassa rintavarustustaan. Oliks se just Heidi Klum tai joku vastaava ku teki niin JA rehellisesti kerto siitä. Mikäs siinä! Ymmärrettävä syy jos C-kupinn rinnat on muuttuneet täysin ja muistuttaa tyhjiä pusseja. Jos ei olo ole hyvä niiden kanssa ni siitä vaan silikoneja hankkimaan. Ei siinä ole mitään pahaa!

   Mut jos mä ottaisin täyteainetta kapeisiin huuliini, ni en kai mä jumaleissön vois väittää että huulipuna ne vaan saa näyttämään erilaisilta. 😂

   Ja noi #nomakeup tai #natural on kans oma juttunsa. Kun näet että on selvästi tasoiteltu ihon väriä jne. niin halloo! 😁

   Like

 2. Monet kieltävät leikkelyn. Linda Lampeniuskaan ei myöntänyt kayneensä ottamassa implantteja. Kuitenkin aivan naurettavan iso kokoero rinnoissa (ennen ja nyt kuvissa) ja Linda itse yhtä laiha kuin aina :D, joten ei lihomistakaan voinut syyttää, mutta leikkausta ei myöntänyt….

  Liked by 1 person

  1. Se on jännä! Jos ero on pieni, ja on käynyt esimerkiksi imetyksen jälkeen rintamustaan vähän korjailemassa, niin ei sitä tarvitse nyt välttämättä kaikille toitottaakkaan, mutta jos ero on selkeä ja ihmiset sen huomaa, niin kieltäminen on ihan typerää! 😂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s