Suositeltavia kirjoja!

Taas on tullut luettua ja kuulkaas, tarttukaa hyvät ihmiset Karin Slaughterin tuotantoon! Suosittelen kaikkia, missä ovat Sarah Linton, Jeffrey Tolliver, sekä Will Trent. Mutta myös kirjailijan muutkin kirjat ovat ehdottomasti lukemisen arvoisia! Kuten yksi tämänkertaisessa listassani mainittu.

Olen nyt noin vuoden (?) aikana lukenut varmaan lähes kaikki kirjailijan kirjat, kiitos Suttastiinan joka blogissaan aikoinaan jonkin Slaughterin kirjoista mainitsi. Itseasiassa kannattaa ottaa myös Suttastiinan blogi seurantaan, koska sieltä saa jatkuvasti hyviä kirjavinkkejä!

Nyt niihin kirjoihin.

 

Karin Slaughter – Hyvä tytär

Äidin murha, täpärästi selvinneet siskokset, isänä huonomaineinen puolustusasianajaja. Pirstaloitunut elämä joka hajoitti perheen. 28 vuotta myöhemmin tapahtuva kouluammuskelu, jossa toinen tytär on silminnäkijänä. Alkaa tapahtumasarja joka tuo totuuden ilmi lähes kolmenkymmenen vuoden takaisesta murhasta.

Taattua Slaughteria!

 

Tuomas Kyrö – Ennen kaikki oli paremmin, Mielensäpahoittaja

Tuomas Kyrö on kyllä keksinyt loistavan hahmon! Tällä kertaa Mielensäpahoittaja päätyy atk-verkkoon ja pistää pystyyn bolgin. Siitäkös riemu repeää!

Mielensäpahoittajalla on hyviä pohdintoja ja totta tosiaan, jotkin asiat olivat ennen paremmin.

 

Ruth Ware – Synkän metsän siimeksessä

10 vuotta edellisestä kerrasta, kun he ovat nähneet. Nyt on polttareiden aika, eikä Noralla ole hajuakaan miksi hänet on edes kutsuttu. Miten käy, kun hän kuulee kuka on sulhanen? Entä sitten, kun kuvaan astuvat viina ja huumeet? Yksi kuolee, yksi on murhaaja. Kuka on kuka?

Ruth Ware osaa luoda puitteet jännitykselle ja kuljettaa lukijansa kirjan läpi ilman, että totuus paljastuisi liian aikaisin.

 

Fiona Barton – Leski

Hyvin kirjoitettu kirja, joka pitää lukijan otteessaan.

Mitä tapahtuu, kun lapsen kidnappauksesta ja murhasta syytetty, mutta vapaana pysynyt mies kuolee ja jäljelle jää leski? Jättääkö media vihdoin vaimon rauhaan? Selviääkö kadonneen lapsen kohtalo?

Kirjaa kerrotaan pääasiassa hyppien lesken, toimittajan, sekä poliisin välillä. Eikä vastauksia läväytetä suoraan kasvoille, vaan totuus selviää vasta loppumetreillä.

Fiona Bartonin Lapsi -kirja on tällä hetkellä luennassa.

 

IMG_20190304_115003_683

Mitä kirjaa sinä suosittelisit?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s