Ihania naisia!

Jenni Pääskysaari

Ihana, ihana Jenni!

Jenni on fiksu ja menee äly, eikä ulkonäkö edellä. Vaikka naisella kyllä riittää jälkimmäistäkin. Telkkarissa voi esiintyä luonnonkauniina ilman meikkiä, tai viimisen päälle tällättynä. Ihan fiiliksen mukaan. Sillä pääasia on, että osaa asiansa. Ja Jennihän osaa.

Jenni on taitava haastattelija, hauska juontaja ja ymmärtääkseni kirjoittanut hyvin myös tärkeistä aiheista. Minun on myönnettävä, etten ole hankkinut käsiini Jennin kirjoja… Ehkä pitäisi!

Joka tapauksessa on sanottava, että vaikka monesti Suomen tv-kasvoihin kyllästyy samojen naamojen ollessa kaikkialla. Ei Jenniin olla vielä kyllästytty! Ei läheskään! 😊

 

Vappu Pimiä

Vapusta en kirjoitakkaan ensimmäistä kertaa, nimittäin vanhassa blogikodissani kirjoitin haluavani sitä samaa, mitä Pimiäkin napsii!

Nimittäin, vitsit mikä energia! En ymmärrä millä Vappu pystyy ja ehtii sen kaiken! Tai siis ymmärränhän minä, että hyvällä tukiverkostolla on siinä näppinsä pelissä perheen osalta, mutta noin muuten!

On keittokirjaa, astiastoa, radiota, telkkaria (missä useampikin ohjelma!), kaksi pientä lasta ja aviomies. Lisäksi muidu käy aamuvarhaisella juoksemassa tai vaihtoehtoisesti fustrassa. Pärjääkö rouva Pimiä neljän tunnin yöunilla vai mitä ihmettä! 😄

 

Niina Backman

Niinan olen itseasiassa tavannut pikaisesti livenä ja hänen kanssaan muutaman kerran viestitellyt instagramissakin. Enkä todellakaan nyt väitä häntä tuntevani julkisuuskuvaa enempää, mutta kuva jonka hänestä olen saanut on yksinkertaisuudessaan ihana.

Niina on kaunis nainen, jolla on hersyvä nauru ja lämmin kädenpuristus. Hän ei ole mallintöistään ja julkisuudestaan huolimatta kuitenkaan nostanut itseään jalustalle, vaan vaikuttaa pitävän itseään ihan samalla tasolla kenen tahansa kanssa.

Kuuntelen Niinaa ja hänen juontajapariaan Honkasen Anssia monesti radiosta, luen toisinaan Niinan blogia, sekä seuraan hänen ja miehensä Lore Backmanin toilailuja instassa. Kaikkialla hänestä huokuu hyvä huumorintaju, sekä lähimmäisenrakkaus. Perhe ja ystävät ovat tärkeitä. Statukset toissijaisia.

En tule unohtamaan kesäistä tapaamistamme, jossa kummitätini lausui Niinalle: “Muistan aina, kuinka sinä pikku tyttönä olit Naantalin torilla myymässä milloin mitäkin.” Niin… Naantalin tyttöjä ollaan Niinan kanssa kumpikin. Ja siksi varmaan niin valtavan fiksuja ja filmaattisia. 😉

 

Laura Satamo

Turun kuningatar! Huumorin ja itseironian ammattilainen. Ehdottomasti seurannan arvoinen nainen. Laura kirjoittaa hyvää blogia (Mamma rimpuilee) ja hänen podcastinsa on loistava. Häneltä voi odottaa niin huumoria, kuin tiukkaa asiaakin, myös instagramissa!

Lisäksi naisella on upea tukka, ja punatut huulet. Tätä naista et halua missata, pistä seurantaan!

 

IMG_20181117_211859

2 thoughts on “Ihania naisia!

  1. Vappu Pimiä on kyl tehny ihan hirveesti duunia, kun miettii, että aikoinaan hänellä oli lähtökohtana MTV 3:sen chatti! Sieltä sitten pikkuhiljaa edennyt siihen pisteeseen missä nyt on. Huikeeta ja hatun noston paikka!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s