Ystäväkirja.

Nimi: Ida

Ammatti: Viittomakielen ohjaaja

Perhe: Kaksi tytärtä, aviomies, äiti ja pikkusisko

Lempiväri: Vihreä

Lempieläin: Kissa. Haaveilin kissasta vuosia ja kun sain oman asunnon, otin sellaisen. Koirat ovat myös ihania, ja ehkä jonain päivänä omistan sellaisenkin.

Lempilaulaja: Heitä on monia. Ellinoora, Vesala, Jenni Vartiainen, Olavi Uusivirta, Cheek, Juha Tapio.

Lempibiisi: Sinuun minä jään – Vesala, Niinkuin eilenkin – Olavi Uusivirta, Vieläkö soitan banjoa – SMG, Bäng bäng typerä sydän – Ellinoora

Lempikirja: Pieni elämä (Hanya Yanagihara) on ehdoton suosikkini. Myös Ruususen uni (Kingit) oli taitavasti tehty. Pieniä tiiliskiviä kumpainenkin.

Lempikirjailija: Karin Slaughter, Tess Gerritsen, Mary Higgins Clark, Liane Moriarty, Ruth Ware, Nora Roberts

Lempisarja: 911, Frendit, Rillit huurussa, Moderni perhe. Netflixin puolelta You, sekä The Fall.

Lempielokuva: Rakastan elokuvia! Nälkäpelit, Outolintu & Kapinallinen, The other woman, Inception, Labyrintti, Burlesque, Mamma Mia… Noin muutaman mainitakseni.

Kuumin miesnäyttelijä: Kuinka pitkä lista saa olla? Cam Gigandet, Oliver Stark, Josh Hartnett, Jamie Dornan ja Liam Hemsworth. Kaikki on muuten sellaisia, joiden silmät saavat ekana huomion. Yksi söpöimmistä sen sijaan oli Heath Ledger.

Lempijulkkis: Antti Holma, ihan huippu!

Upein naisnäyttelijä: Jennifer Lawrence, ehdottomasti. Ihailen myös Julianne Moorea, Julia Robertsia, sekä Sandra Bullockia. Ja ehdottomas lisään listaan vielä ihanan Meryl Streepin!

Missä olen hyvä: Olen hyvä ihmisten kanssa. Olen sosiaalinen ja tulen hyvin toimeen eri ikäisten kanssa. Kanssani on helppo tehdä töitä.

Missä olen huono: Olen huono tekemään isoja päätöksiä, etenkin jos ne koskettavat muitakin. Inhoan sitä. Ja tässä tulee se, että turvattomuuden tunne ja epävarmuus eivät sovi minulle.

Haaveeni: Tällä hetkellä uudet kuviot. Haluaisin muuttaa elämässäni monta asiaa, mutta ne eivät ole täysin minun käsissäni. Täytyy vain toivoa, että elämä kantaa ja asiat järjestyvät. Haluaisin esimerkiksi päästä opiskelemaan. Minkä lisäksi haluaisin saada kirjani valmiiksi. Se tosin on vain ja ainoastaan minun käsissäni, haha. Se vaatisi enää pääasiassa pientä hiontaa ja yhteen nivomista, mutta ajatukseni harhailevat jo uusien tekstien parissa. Onneksi asetin tavoitteeksi saada sen tämän vuoden puolella loppuun, enkä kesään mennessä. Lisäksi haaveilen, että voisin tavata muutamia menneisyyden ihmisiä ja vaihtaa kuulumisia.

Pelkoni: Voi pelkään vaikka mitä. Epäonnistumista. Yksin jäämistä. Fobiatasolla olevia pelkojani ovat oksentaminen, sekä lentäminen. Pelkään myös jonkin verran hämähäkkejä. Pieniä siedän, isoja en. Hämähäkeillä on ihan liikaa jalkoja!

Toiveeni: Minun, sekä läheisteni terveenä pysyminen. Ahdistuneisuushäiriöni tilan paraneminen, vaikka eteenpäin onkin jo menty.

IMG_20190325_095109_424.jpg

6 thoughts on “Ystäväkirja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s