Pirun suoratoistopalvelut.

“HEEEI! Toi ois hyvä sarja. Ai se näkyykin vaan tuolla…”

Kuulostaako tutulta? Montakohan sarjaa minulta on mennyt ohi, vain koska en halua maksaa joka perkuleen palvelusta. Meillä on Netflix. On ollut jo vuosia. Se on hyväksi todettu niin Netflixin omien sarjojen, kuin sen ostamienkin puolesta.

Aihe pomppasi kesäkuussa taas silmille, kun kuulin HBO:lta löytyvästä Big Little Lies-sarjasta, joka perustuu juuri lukemaani, ja yhden lempikirjailijani kirjaan! Liane Moriarty on mitä loistavin hahmojen ja juonien keksijä, ja minulle iski pakottava tarve nähdä kyseinen sarja, joka on vieläpä täynnä Hollywood tähtiä. Niinpä lopulta latasin kuukauden ilmaisen katselun, ja katsoin sarjan parissa päivässä. Onneksi toinen kausi alkoi ja olen päässyt katsomaan sitäkin. Tosin se jää kesken, ellen maksa yhdestä kuukaudesta, minkä olen jo päättänyt tehdä!

20190612_130818

Samalla kun eri suoratoistopalveöut tarjoaa ties mitä, minä mietin miksi, oi miksi, nykyään telkkarissa pyörii vain samojen ohjelmien uusintojen uusinnat? Kanavia on vaikka kuinka, mutta sama ohjelma saattaa tulla viikon aikana lähes 10 kertaa, eri kanavilta vain! Oikeasti. Huvila ja Huussi, josta tykkäämme, tulee muistaakseni 6 tai 7 kertaa. SIIS SE SAMA JAKSO. Toki tosi kiva, että sitten ei haittaa jos se eka näytös menee ohi… Mutta siis oikeasti.

Uutta sarjaa saatetaan mainostaa telkkarissa, mutta sitten selviää, että se näkyy vain maksullisessa suoratoistopalvelussa. On Netflixiä, HBO:ta, Viaplayta, Elisa viihdettä, C Morea… Joko tilaat kaikki, tai yrität selvittää, mistä eniten tulisi katsottavaa itselle.

20190612_130809

Olemme kokeilleet Viaplayta pari kertaa, ja kummallakin kerralla se todettiin aika turhaksi. Mies taisi jonkun sarjan sieltä katsoa, itse en ainoatakaan. Netflix tosiaan on toiminut meillä. Lapsille löytyy paljon katsottavaa, kummallekin. Frendit on katsottu monta kertaa läpi, mutta niiden lisäksi mm. Netflixin alkuperäissarjoja, kuten You ja The Fall on tullut katsottua. Samoin elokuvia olemme katsoneet Netflixin kautta. Eniten tarjoavana se on jäänyt käyttöön. HBO taitaa olla vain hetken kaverina.

 

Mitä suoratoistopalveluita sinulla on käytössäsi? Vai oletki skipannut kaikki?

12 thoughts on “Pirun suoratoistopalvelut.

 1. Omana meillä on Netflix ja sitten perheen kesken HBO. Siinä olet oikeassa, että televisiosta tulee 95% täyttä sontaa. Ennen ei näin ollut, koska kanavia ja kanavaperheitä oli paljon vähemmän eikä telkusta tullut kokoaikaa ohjelmaa. Ohjelmatarjonnan perusteella olen kyllä ehkä myös vähän huolissani ihmisten viihdemieltymyksistä, kun (brittiläistä) realitya tuntuu tulevan joka tuutista.

  Like

  1. Ja siis mä en kestä mitään Temppareita tai julkkisten Selviytyjiä. Jestaa mitä sontaa.

   Hyvät ja huonot uutiset (ennen Riku Niemistä), Pitääkö olla huolissaan, Villi kortti, siinä hauskaa katsottavaa. Sit jotain remppaohjelmia kuten Huvila ja huussi, sekä Kotoisa on tullut katsottua. Rillit huurussa, Poirot, Neiti Marple, Murhasta tuli totta jne. Hyviä ohjelmia löytyy. Mutta niitä näyttää sekasin millon mitkäkin kanavat tai sitä yhtä samaa kautta. Tai klo 10 aamulla. 😅

   Like

 2. Miulla on yhteistunnukset Netflixiin olemassa, mutta aika harvoin sitä tulee nykyään katsottua. Tällä hetkellä on hitaassa katselmuksessa Adventure time, joka on niin järjetön, ettei sitä kestä muutamaa jaksoa enempää kerralla. Kaikessa järjettömyydessään toki myös hauska. 😀 Minkään muiden hankkimista en ole edes harkinnut, kun ei niitä kuitenkaan ehtisi tai jaksaisi missään välissä katsoa. Ja mitä television nykytarjontaan tulee, niin miusta tuntuu, että Subilta on tullut pelkkiä samoja Simpsonit-jaksoja jo monen viikon ajan… :’D

  Miulla on muuten luonnoksissa postaus Yle Areenan vinkeistä, pitäisi vaan saada räävittyä se kasaan. Se sentään on vielä suhteellisen ilmaiseksi luettava palvelu, kun siitä ei tarvitse erikseen joka kuukausi jotakin maksaa (en osaa ajatella yle veroa, vai mikä se nyt oli, mitenkään aktiivisena maksuna).

  Liked by 1 person

   1. No siis kyllä! Subilla tulee ainakin samat jaksot monta kertaa arki-iltoina ja sitten vielä uusintana putkeen sunnuntaina. :’D Luulisi valinnanvaraa olevan hieman enemmän, kun sarjaa on kuitenkin tehty jo se 30 kautta….

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s