Minun pitäisi olla pakkaamassa.

Ajattelin olevani tänä vuonna tähän aikaan jo uudessa kodissa, tai vähintäänkin pakkailemassa muuttoa varten. Sen sijaan siivoan yhä kerta toisensa jälkeen taloa esittelykuntoon. NIIN raivostuttavaa!

Taas kerran tässä eräänä päivänä miehen töissä ollessa, ja yksin taloa kuntoon laittaessani kirosin koko touhua. Olen niiin kurkkuani myöten täynnä tätä.

Minun piti tänä kesänä päästä aloittamaan uuden kodin laitto toisessa kaupungissa. Meidän elämän piti siirtyä maalta kaupunkiin. Sen sijaan esikoinen jatkaakin näillä näkymin syksyllä täällä kouluaan ja minä mietin mitä hiton töitä keksin (kun meni se opiskelupaikkakin ohi suun, enkä halua oman alan töitä) tällä seudulla. Ja olen niin niin totaalisen kyllästynyt kaikkeen.

Saako purskahtaa itkuun?

Viime kuukausina te lukijat varmaan olette jo ajatelleet, että taasko se valitta jostain. Mutta kun tämä on ollut niin syvältä, etten mahda itselleni mitään! Viime aikoina se sisäinen positiivarini on pakannut laukkujaan ja ilmoittanut häipyvänsä Pattayalle. Jäljelle ovat jääneet vain v*tutus, kyllästyminen ja ahdistus. Koita niistä saada aikaiseksi positiivisia päivityksiä jatkuvalla syötöllä.

Silti pyöritän arkea ihan kuten ennenkin. Hankin lapsille hoitajia työpäivieni ajaksi, hoidan kodin, kauppakassitilaukset ja ruoat pöytään. Ja mietin, että kohta on taas syksy ja arki ja harrastukset. Enkä tiedä mistä revin energian siihen kaikkeen. Samalla tiedän sen jostain taas löytyvän, kuten viime syksynäkin.

Haaveilen tatuoinneista, otsatukasta ja kirjastani. Kasvatan omaa hiusväriä hiljaksiin ja olen sisustanut haaveilemani kodin jo päässäni pelottavankin valmiiksi.

Miksei kukaan sanonut elämän olevan välillä todella perseestä (paitsi Monica Frendeissä). Miten sitä lapsena näkeekin aikuisuuden niin siistinä asiana. Se, että saa syödä jäätelöä, kun haluaa, tekee välillä onnelliseksi. Mutta sitäkin pitää rajoittaa, jos ei halua perseensä leviävän.

Kiitos ja kumarrus jos luit valitukseni loppuun asti. Olen minä sitten tragikoomista viihdettä tai vertaiskuva “ei mulla sentään noin huonosti mene”-ajatuksille.

P.S. Aina jollain menee huonommin, joten olen kyllä onnellinen kaikista niistä asioista jotka minulla ja meillä on hyvin!

Kyllä se tästä taas!

IMG_20190702_121250_193

13 thoughts on “Minun pitäisi olla pakkaamassa.

 1. “Mun ärsyttäminen niin, että varmasti osaan arvostaa sitä sitten kun pääsen pois” HAHAHHAHA
  PIdä tuo!

  Mutta hei – mie kyllä (ja uskoisin että moni muukin!) tykkää lukea myös juurikin näistä paskoista ja ahdistavista jutuista, ne vaan on osa ihmisen elämää (vaikka ammattibloggareiden (juu nyt ilkeästi yleistän ) maailma näyttääkin aina ah, niin auvoiselta. Niiden lapsillakin on aina valkoiset vaatteet ilman tahroja…).

  Jaksa jaksa, kyllä te vielä pääsette muuttamaan ❤

  Liked by 1 person

  1. Mä en yhtään osais olla sellanen, joka antais kuvan, että meillä on kaikki aina 100% järjestyksessä ja elämä on pelkkää ruusuilla tanssimista. Kuten eilen instassakin laitoin siitä, miten meidän lapsoset kivasti keskenään tappeli. 😀 Mutta kun sitä se on välillä! Ne voi leikkiä parikin tuntia kivasti keskenään. Tai sitten voi olla ettei hommasta tuu mitään, ja ne vaan tappelee.

   Mua joskus sellaiset vitivalkoiset kodit, joissa kuitenkin asuu sen 3-7 lasta, oikein naurattaa. Koska en usko siellä näyttävän siltä 24/7. Tai sitten ne lapset pidetään jossain pihavajassa. 😀

   Liked by 1 person

  1. Kun sitä on toivonut jo pari vuotta, ni jossain kohtaa toivo hautautuu alitajuntaan ja sitä vaan elää tietynlaisessa välitilassa. Elo jatkuu täällä kuten ennenkin, mutta haaveissaan sitä elää jo muuaalla ja tietää mahdollisuuden siihen, että pian niin voi ollakkin.

   Ja kiitos. ❤

   Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s