Miten saa purukumin irti miehen pen..?

Kirjasuosituksia pukkaa taas tähän kohtaan.

IMG_20190716_120100_538

Olga Kokko – Munametsä 

Huutonaurua tähän! Kokon kirja on kivan erilainen kuin moni lukemani. Vaikka en Linnean tavalla sinkkuaikojani viettänytkään (panemalla jokaista joka liikkuu) niin yhtä kamala olen silti suustani ja aivoitukseni voivat toisinaan olla yhtä räävittömiä. Linnea sanoo suoraan mitä ajattelee, ja itsekin pitäisi ehkä alkaa noudattamaan samaa. Ei kaikkien tarvitse tykätä, ne jotka tykkää on sitten sitäkin kalliimpia. 😄

Linnea on töissä mainostoimistossa, kirjoittaa blogia ja pitää vlogia. Ja jokaisessa hän on valmis läjäyttämään anustapin pöydälle, mitään häpeilemättä.

Jos tahdot lukea klitorisorgasmeista, miesten pakkomielteestä lähetellä kuvia elimestään, sekä pohtia Linnean kanssa, että millä helvetillä saa purukumin irti miehen peniksestä, niin tartu tähän.

 

Clare Mackintosh – Annoin sinun mennä

Siis tässä on kirja joka kannattaa ehdottomasti lukea! En edes tiedä mitä sanoa.

On pimeä ja sateinen iltapäivä. Äiti on matkalla kotiin poikansa kanssa, kun auto ilmestyy kuin tyhjästä ja osuu lapseen. 5-vuotias menehtyy, eikä poliisilla ole paikalta paenneesta ajoneuvosta kuljettajineen mitään hajua.

Jenna on murtunut ja kerättyään voimanrippeensä hän pakkaa muistot lapsestaan ja entisestä elämästään, ja pakenee Walesiin. Uusi elämä rakentuu hiljalleen, mutta menneisyys vaanii nurkan takana.

Mikä on totuus, kun kaikki lopulta paljastuu?

Mackintosh osaa luoda juonen, jossa mikään ei ole itsestään selvää. Kun luulet jo olevasi perillä asioista, tapahtuu täyskäänne, jonka jälkeen tajuat olleesi ihan hakuteillä ja joudut selaamaan kirjaa takaisinpäin tarkistaaksesi mitä olitkaan lukenut ja ymmärtänyt väärin. Tykkään moisesta. Siinä haastetaan lukijaa. Suosittelen tarttumaan Mackiktoshin tuotoksiin!

 

Clare Mackintosh – Anna minun olla

Hyvä kirja, mutta jää toiseksi jos edellä mainittuun verrataan. Silti hyvää Mackintoshia!

Viime vuonna Anna menetti molemmat vanhempansa. Itsemurhia, sanoo rikostutkinta. Murhia, epäilee Anna. Kumpikin vastaus on väärä. Mitä oikeasti tapahtui Annan vanhemmille?

Anna marssii poliisille ja alkaa selvittää asiaa, kun hän saa postikortin äitinsä kuoleman vuosipäivänä. Vähän ajan päästä hän joutuu kuitenkin miettimään, olisiko koko juttu pitänyt jättää rauhaan, mutta on jo liian myöhäistä. Totuus alkaa hiljalleen paljastua.

 

Mervi Marttila – Hänet on pallolaajennettu

Ai jessus! Jos kaipaat naurunpyrskähdyksiä, niin lukaiseppa tämä kirja. Ei mitään jatkuvaa naurua, mutta kaikkea ne lääkärit kirjoittelee ja sönköttää.

“Saanut yksivuotiaaksi asti rintaa, sitten munaa.”

Ei lisättävää.

 

Liane Moriarty – Tavalliset pikku pihajuhlat

Moriarty onnistuu taas pitämään lukijan mielenkiintoa yllä heti alusta alkaen. Tarinaa kerrotaan tässä hetkessä, sekä menneessä aikamuodossa. Menneestä paljastuu pikku hiljaa palasia, jotka vaikuttavat kolmeen ystäväpariskuntaan tänä päivänä. Mitä tapahtui sellaista tapahtui grillijuhlissa, että koko pakka meni sekaisin?

 

4 thoughts on “Miten saa purukumin irti miehen pen..?

  1. Munametsä on kyllä ollut tämän vuoden PARAS kirja!!
    Kaikki muut noista olen lukenut paitsi tuota Hänet on pallolaajennettu – veikkaisin että on sellainen kirja että väsyneenä tai parin viinilasillisen jälkeen saa helpuloimaan holtittomasti. Eli siis aivan pakko etsiä käsiini 🙂

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s