Lapsiluku täynnä + vauvakuume!

Selasin yhtenä iltana vanhoja kuvia ja päädyin kuopuksen odotusajan kuvien pariin. Ja voi että! 😍 Yhtäkkinen masuikävä iski. Miten ihanaa se olikaan kun sai olla stressaamatta vatsan sisään vetämisestä. Miten ihanalta vatsan sisältä tulleet potkut tuntuivatkaan.

20191003_23010520191003_230046

Samalla totesin olleeni lievästi sanottuna valtava. Silloin aikoinaan töissä kuulin jo joulukuussa lauseita siitä, kuinka sitten jäänkin joululomalta äitiyslomalle, ja sain korjata ihmisten luuloa toteamalla, että olen töissä ainakin helmikuuhun asti. 😂

20191003_23012520191003_23014020191003_225750

Kuvia on ihana katsoa, mutta kyllä minä muistan yhä myös sen, kuinka tuskaisia esimerkiksi viimiset raskausviikot olivat. Kävely tuotti tuskaa, sängyssä kääntyminen tuotti tuskaa. Eikä kannattanut mennä sohvannurkkaan istumaan, jos ei ollut ketään kiskomassa sieltä ylös. Eikä minun kyllä ole ollut ikävä niitä alkuraskauden pahoinvointeja, tai loppuraskauden rannekanavaoireyhtymää. Miten voi raskaus vaikuttaa käsiinkin? Uskomatonta.

Kuvia katsellessani oli kyllä pakko todeta, että todella hyvin palauduin kummastakin raskaudesta aikoinaan, ja todella vähäisillä jäljillä selvisin. Vatsaani en saanut ainoatakaan raskausarpea, vaikka koon puolesta moiset eivät olisi olleet mikään ihme.

Masukuvista pääsinkin sitten vauvakuvien pariin ja voi itku miten ikävä niitä aikoja tulikaan.

20191003_231432.jpg

En vaan kestä! Miten kukaan voi olla niin pieni ja ihana! ❤
Joo, vauvakuumetta puski, vaikka en enempää lapsia haluakkaan. Lapsiluku on nyt hyvä, enkä halua enää kokea raskausaikaa, enkä myöskään halua synnyttää enää. Mutta haluaisin hetkeksi oman vauvan (toisten vauvat eivät ole sama asia). Haluaisin nuuskutella pientä, makealta tuoksuvaa päätä, ja pitää pientä rintaani vasten. Voi kun voisi silloin tällöin palata päivän ajaksi haluamaansa päivään tai aikaan, ja kokea sen uudelleen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s