Roosa nauhasta tuli entistä tärkeämpi.

Olen vuosia ostanut Roosa nauhan. Lisäksi niitä on ostettu lapsille, ja miehenkin työtakkiin ilmestyy joka vuosi uusi nauha. Syöpien tutkimukseen menevä raha on mielestäni ollut jo riittävä syy nauhan ostamiselle sellaisenaan, minkä lisäksi tiedän useammankin rintasyöpää sairastaneen. Osa heistä on onneksi luonamme yhä, osa ikävä kyllä ei. Ja tänä vuonna tuon nauhan kiinnitys on tuntunut entistäkin tärkeämmältä.

Seurasin läheltä mitä rintasyöpä ja siitä lähtenyt helvetti sai aikaan yhdessä vahvassa naisessa, sekä hänen perheessään. Näin miten kokonaisvaltainen taistelu syöpä on. Ei vain fyysisesti, vaan henkisestikin. Minä menetin lopulta itselleni tärkeän ihmisen, hänen vuosien taistelustaan huolimatta, koska lopulta taistelijan kroppa ei enää kestänyt. 

Tutkimuksilla voimme saada uusia hoitomuotoja ja löytää syövät entistä aikaisemmin, ja minä haluan antaa tukeni sille, edes pienellä teolla. Niinpä tänäkin vuonna nappasin kasan nauhoja kauppareissullani ja kotona kiinnitin nauhan laukkuuni. 

Tuethan sinäkin roosa nauha-kampanjaa.

IMG_20190928_155211_208.jpg

2 thoughts on “Roosa nauhasta tuli entistä tärkeämpi.

  1. Roosa Nauha tulee tosiaankin ostettua joka vuosi, tänä vuonna on eteen tullut paljon muitakin tuotteita, minkä myynnistä menee osa tukemaan samaa kampanjaa ja nekin valitsen ostoskärriini aina kun mahdollista.

    Liked by 1 person

    1. Joo, musta on tosi kiva, kun ne on laajentaneet sitä muihinkin tuotteisiin. Minitomaatteja nappasin itsekin mukaani kaupasta, ja niistä meni osa tähän kampanjaan!

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s