Sinä olet minun siskoni.

Meillä on siskoni kanssa 8 vuotta ikäeroa. Minun ollessani teini-ikäinen, ikäeromme näkyi suhteessamme kaikista eniten, mutta tulimme silloinkin hyvin toimeen.
Nyt aikuisina me olemme toistemme parhaat ystävät. Asia kuin asia, aina voi luottaa siskoon ja kaikesta voi aina keskustella.

Vaikka minä olen jo kolmekymppinen “kääkkä”, niin vietän paljon aikaa siskoni kanssa, ja toisinaan jopa hänen kavereidensa kanssa. Sinun kaveri on minun kaveri ja minun kaveri on sinun kaveri. Eikä ikäeroa edes pahemmin huomaa, vaikka toki tietyissä asioissa. Mutta ainakin siinä seurassa vanhakin jo nuortuu.

Olen itse onnellinen siskostani, ja olen onnellinen, että omilla tyttärillänikin on toisensa. Sisaruussuhde kun voi parhaimmillaan olla jotakin sellaista, mitä ei muiden kanssa voi olla.

Me tiedämme siskoni kanssa, ettei meistä kumpikaan ole täydellinen, eikä tarvitsekkaan olla. Me tiedetään, että toinen rakastaa silti aina! ❤

IMG_20190810_171528_757.jpg

6 thoughts on “Sinä olet minun siskoni.

    1. Niin on, ja onnekseni tähän asti se on ollut ainakin hyvä juttu! Mä toivoin monta vuotta pikkusisarusta ja kun sen sitten sain ni voi että olin onnellinen! 😊

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s