Usko minua

Poikkeuksellisesti kirjoitan nyt vain yhdestä kirjasta. Oli pakko, koska se oli niin hyvä!

J P Delaney – Usko minua

Luin viime vuonna Delaneyn nimellä ensimmäisenä julkaistun Edellinen asukas-kirjan, ja muistaakseni tykkäsin siitä kovasti. Kuuleman mukaan siitä on tulossa elokuvakin, jonka haluan kyllä nähdä. Tämän uudemman kirjan nimeen törmäsin jossakin ja rustasin sen luettavien listaani, ja vähän aikaa sitten sain sen kirjastosta.

Usko minua oli kirja joka vetäisi ainakin minut mukaansa samantien. Luin sen suunnilleen yhdeltä istumalta. Oikeasti, yhdessä päivässä. Mikä on jopa minulle, himolukijalle harvinaista!

Delaney, joka on nimimerkki kymmeniä kirjoja muilla nimillä kirjoittaneelle kirjailijalle, on taitava sekoittamaan lukijan. Yhden kirjan aikana lukija johdatetaan niin monta kertaa uusille poluille, että jossain kohtaa on todettava, että loppuratkaisu voi olla piru vie ihan mitä vaan! Tuntuu siltä kuin yrittäisi ratkoa rubikin kuutiota, mutta yksi pala hyppää vähän väliä toiseen paikkaan ja estää ratkaisun. Rakastan sellaisia juonia. Mielenkiinto pysyy väkisinkin!

Usko minua on kertomus näyttelijäksi haaveilevasta Clairesta, joka tekee keikkaa lakifirman avustajana. Hänen näyttelijäntaitojaan kaivataan pettävien aviomiesten kiinni saamisessa. Työ on helppoa ja siitä maksetaan hyvin, ja pimeästi. Mutta kuinka Claire päätyy avustamaan poliisia murhaajan kiinni saamisessa? Ja onko murhaaja se, jonka poliisi Clairelle uskottelee olevan? Kuinka pitkälle Claire on valmis menemään roolissaan ja kehen hän voi oikeasti luottaa?

Lue tämä!

IMG_20191021_162135_920

2 thoughts on “Usko minua

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s