Väsynyt olemaan vahva.

Vuosien saatossa ei ole ollut kerta eikä kaksi, kun olisin halunnut vaan romahtaa. Hajota maahan ja antaa muiden hoitaa hommat. Ja mielihalusta huolimatta olen vain niellyt kyyneleeni ja puskenut eteenpäin.

Toisinaan mietin, että jos antaisi itsensä romahtaa totaalisesti, ottaisi kuukauden “pakkolevon” peittojen alla ja tuijottaisi Frendejä, olisiko helpompi lähteä rakentamaan itseään uusiksi. Sen sijaan, että samalla kun hoitaa kaiken entiseen tapaan, yrittää keräillä palasia ja pitää kasassa sen minkä on saanut jo koottua.

Tiedän useammankin ihmisen, joille tämä vuosi on ollut yhtä taistelua ja kasassa on pysytty vaan sisulla. Eteenpäin on menty, vaikka oikeasti olisi haluttu huutaa lattialla tuskaa ulos. Sitä ei toivoisi kenellekkään, ja samalla lohduttaa, kun tietää ettei ole yksin. Tietää, että ei se elämä ole pelkkää onnea kaikilla muillakaan.

Toisinaan tunnen itseni aivan valtavan heikoksi ja surkeaksi tapaukseksi. Samalla tiedän olevani käsittämättömän vahva ja joidekin toisten luovuttaneen jos olisivat käyneet kaiken saman läpi.

Eteenpäin pusketaan edelleen, mutta tunnen silti olevani väsynyt olemaan vahva. Irinan sanat “Kunpa itsestänsä lomaa ottaa voisi, edes yhden päivän.” kolahtaa taas tällä hetkellä.

Kunpa toista halaamalla voisi saada voimaa itseensä. Imeä energiaa, imeä uskoa. Se ei vaan mene niin, joten jälleen kerran annan kyyneleen valua ja yritän luottaa elämän kantavan. Yritän hokea itselleni, että elämässä on vielä hyvät ajat edessä. Hoen sitä samaa, mitä jo parin vuoden ajan olen hokenut. En vain enää tiedä kauanko jaksan uskoa siihen.

IMG_20191101_101328_566.jpg

2 thoughts on “Väsynyt olemaan vahva.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s