YSTÄVISTÄ.

Minulla on vain kourallinen ihmisiä, joita voin oikeasti kutsua ystävikseni. Kavereitakin löytyy vähemmän, kuin joskus nuoruudessani. Kuitenkin voin sanoa jäljellä olevien olevan niin ihania, että he riittävät hyvin.

Kerron ystävistäni nyt siten, mitä he ovat minulle. Ja toivon olevani edes puolet siitä heille. Haluan, että ystäväni voivat kertoa minulle kaikesta, ja että he oikeasti tietävät, että heidän asiansa kiinnostavat minua.

 

Yhden kanssa jutut on välillä ihan pimeitä ja joskus nauran viesteillemme niin, ettei lasten nukuttamisesta meinaa tulla mitään. Hän saa oloni tuntumaan hyvältä ja hän on luvannut olla tukena kaikessa. Hänelle uskallan kertoa kipeämmistäkin asioista, ja tiedän ettei hän käytä niitä minua vastaan. Hänen kanssaan pelkkä viestittely tuntuu toisinaan samalta, kuin saisi lämpimän halauksen. Hän osaa valita sanansa todella hyvin.

Yhden kanssa saan käytyä syvällisempiäkin keskusteluja, ja silti huumori kukkii. Hän on ihminen, jonka tiedän kannustavan minua, eikä minun tarvitse pelätä, että hän kääntäisi minulle selkänsä. Jos minä mietin pystynkö, ei hän kyseenalaista ettenkö pystyisi. Voimme olla eri mieltä asioista, ja silti voimme keskustella niistä.

Yksi laittaa minulle viestiä kaikesta, ihan mihin aikaan vuorokaudesta tahansa, ja tiedän voivani tehdä samoin. Hänen kanssaan ei tarvitse tuntea paineita ja tiedän kelpaavani juuri näin. Linkitämme toisiamme netissä mitä typerimpiin juttuihin ja sitten nauraa räkätämme niille.

Yksi kyselee aina voiko hän auttaa jotenkin, ja vaikka en osaa aina ottaakkaan apua vastaan, jo hänen kysymyksensä saa minut luottamaan ihmisten hyvyyteen. Hänen kanssaan on helppo olla ja voisin kuvitella puhuvani hänen kanssaan kaikesta, vaikka emme ole tunteneet vielä kauaa.

Muutama ihminen ilahduttaa minua ihan vain sillä, että he ovat aina valmiita ottamaan minut seuraansa ja heidän kanssaan voin olla oma itseni. He saattavat pöllähtää luokseni ja aina heidän käyntinsä piristää.

Osan kanssa meillä on välissämme satoja kilometrejä, osan kanssa tuhansia. Se ei kuitenkaan haittaa, koska tiedän heidän olevan viestin päässä. Ja mikä tärkeintä, tiedän heidän vastaavan. 💕

IMG_20191101_122632_573

2 thoughts on “YSTÄVISTÄ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s