Vuosi vaihtuu.

Uuteen vuoteen kohdistuu varmaan lähes poikkeuksetta ainakin jonkinlaisia odotuksia ja toiveita. Jokainen toivoo varmasti kaikenkaikkiaan tulevasta vuodesta hyvää vuotta, mutta näiden lisäksi on useammilla luultavasti pieniä haaveita, joskus suuriakin, joiden toivoisi tulevana vuotena toteutuvan.

Nyt vuoden vaihtuessa vaihtuu vuosikymmenkin. Mihin ne edelliset kymmenen vilahti? Itseasiassa vastahan sitä jännitettiin milleniumia, joten miten siitä voi olla jo kaksikymmentä vuotta? Kysynpä vaan!

Viimeisen kymmenen vuoden aikana itselleni on tapahtunut paljon. Menin naimisiin, sain kaksi lasta, muutin kaksi kertaa, näin monta erilaista työpaikkaa, tutustuin uusiin ihmisiin, keksin mitä haluaisin ehkä isona tehdä, ja sain yhden käsikirjoituksenkin valmiiksi. Ihania, ihania asioita!

Viimeisen kymmenen vuoden aikana on ollut kuitenkin myös rankkojakin ajanjaksoja, mutta niistä on selvitty. Vuosi 2013 oli kamala, ja tämä vuosi 2019 on ollut rankka. Turhankin. Odotin aikoinaan vuoden vaihtumista vuoteen 2014, ja voin sanoa odottaneeni vuoden vaihtumista nytkin. Minä todella toivon vuodesta 2020 tulevan tätä vuotta parempi. Onneksi tähän loppuvuoteen saatiin vielä kivoja juttuja ja lähipiiriin tosi ihania uutisia! Eli on tässä vuodessa ollut hyviäkin asioita ja onnen hetkiä. Instakuvia selatessani sain huomata niitä olleen montakin.

Mutta mitä minä itse toivon vuodelta 2020, niiden tavallisten perustoiveiden lisäksi?

Muutoksia. Onnellisuutta. Rohkeutta. Opiskelupaikkaa. Uutta kotikaupunkia. Uusia työkuvioita. Vähemmän ahdistusta. Vähemmän vaikeita päiviä IBS:n kanssa. Enemmän hetkiä ystävien kanssa. Enemmän yhteydenpitoa ihanien ihmisten kanssa.

Eräs ystävistäni sanoi minulle toivovansa, että kaikki unelmani toteutuvat, koska minä ansaitsisin niiden toteutuvan. Se oli kauniisti sanottu. ❤

Minä puolestani toivon, että teidänkin toiveenne toteutuvat.
Toivon, että saatte elää itsenne näköistä elämää ja saatte toteuttaa unelmianne.
Toivon, että ensi vuosi on meille kaikille hyvä. ❤

IMG_20191224_133337_469

2 thoughts on “Vuosi vaihtuu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s