Ehkä helpotusta IBS:ään.

Eräs sukulaisemme kertoi minulle ennen joulua, että markkinoille on tullut IBS-potilaille suositeltu maitohappobakteerivalmiste. Mikäli hän saisi sitä käsiinsä, hän toisi  sen minulle. Tänne vaan, olen valmis kokeilemaan, totesin.

Vatsani oli ollut jo pitkään sekaisin vähän väliä ja olin kärsinyt kovista kivuista. Ennen joulua olin jo välillä ihan epätoivoinen vatsani kanssa. Sitten jouluna hän toi kyseistä tuotetta minulle ja pääsin koekaniiniksi.

Vatsani alkoi hiljalleen rauhoittua. Kyllä, toisinaan kärsin yhä kivuista, mutta vatsa ei ollut enää yhtä kipeä, eikä koko ajan sekaisin. Ja voih miten se helpotti oloani!

Olen mielelläni jatkanut kapseleiden napsimista. En minä niitä minään ihmelääkkeenä pidä, ei IBS ole mihinkään kadonnut. Kärsin yhä närästyksestä ja pahoinvoinnista, mutta ainakin suolisto tuntuu nyt tasapainoisemmalta. Ei kai yksi pilleri voikkaan kaikkea hoitaa, mutta sen tuoma helpotus tekee kyllä elämästä kivempaa!

En voi luvata, että näistä olisi jokaiselle apua IBS:n hoidossa, mutta kannattaa ainakin kokeilla. Tiedän nimittäin, että IBS voi tehdä elämän aika helkkarin vaikeaksi, ja kaikki apu siihen on ainakin itselleni tervetullutta.

IMG_20200105_164305_581.jpg

4 thoughts on “Ehkä helpotusta IBS:ään.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s