Joskus klikkaa.

Olen vuosien aikana tutustunut moniin uusiin ihmisiin niin somessa, työpaikoilla kuin muita reittejäkin. Tulen yleensä helposti toimeen lähes kaikkien kanssa. Saa olla kyseessä todella vaikea ihminen, tai sitten tyypperöinen on päättänyt olla tykkäämättä minusta, jos homma ei toimi.

Kuitenkin on erikseen vielä ne, joiden kanssa vaan klikkaa. Tiedäthän. Se kun tutustut uuteen ihmiseen ja heti tulee fiilis, että tämä on minun ihmiseni, tästä kaverista voisin saada bestiksen. Ja niin voi ihan oikeasti käydä vielä näin aikuisenakin.

Kuten olen kertonutkin, löysin täältä blogimaailmasta Mikon muutama vuosi sitten. Me emme ole (vieläkään) edes nähneet. Kuitenkin juttelemme vaikka ja mistä, ja voin kertoa hänen ehdottomasti olevan minun ihmiseni. Jos välimatka olisi pienempi, pitäisin mielelläni hänen kanssaan viikottain leffa-iltoja tai kahvihetkiä!

Toinen esimerkki tällaisesta klikkaamisesta on yhden ystävämme nykyinen puoliso. Jo ensimmäisen kerran kun hänet olin tavannut, totesin, että tässä on ihminen josta ihan rehellisesti tykkään. Tuli fiilis, että hän voisi ehdottomasti olla minun ihmiseni. Jostakin sen vain tietää. Toisen kanssa on helppo olla, eikä tarvitse esittää mitään. Ja toden totta, nyt parisen vuotta myöhemmin, voin sanoa hänen olevan minun ihmisiäni. Pystymme keskustelemaan kaikenlaisista asioista.

Omien ihmisteni kanssa huumori on tärkeää. Kuten tietynlainen samanlaisuus. Samanlaisten asioiden tärkeys. Se, että voidaan puhua kaikesta ja kemiat vaan pelaavat yhteen. Ja sitten on se jokin taianomainen juttu, jota ei edes osaa selittää.

Se on erilaista, kuin niiden kanssa, joista vaan tykkää. Minulla on ollut paljon työkavereita, joista olen tykännyt. Paljon kavereita, joista olen niin sanotusti “vaan” tykännyt. Sekin toimii, eikä siinä ole mitään vikaa. Mutta sellaisen ihmisen löytäminen, jonka kanssa todella klikkaa, on paljon harvinaisempaa. Onneksi ei kuitenkaan mahdotonta.

08d8fa15844e10704413292ef43b00ba

 

Muistathan, että löydät minut myös instagramista, facebookista ja bloglovin’sta!

 

 

Kuva täältä.

4 thoughts on “Joskus klikkaa.

  1. Tää on niin totta! Yhden klikin näin aikuisiällä löysin minäkin täältä blogimaailmasta ja toinen klik tapahtui syksyllä yliopistolla orientaatioviikolla. Se on hauska tunne kun sen vaan tietää, että tämän kanssa kemiat toimii!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s