Iski taas kyselyikä.

Nimittäin minulle.

Miksi pitää syödä joka päivä, ja miksi ruokalistojen laatiminen on niin vaikeaa? Olisi paljon kivempi, kun pärjäisi kerran viikossa tankkaamalla.

Miksi jotkut vanhemmat näyttävät lastensa vessassa käynnit tai paljaat peput somessa? Ymmärrykseni riittää vielä vauvojen ja taaperoiden kohdalla, muttei enää yli 3-vuotiaiden! Jotkut suojelevat lasta niin, etteivät näytä kasvoja, mutta vilkkuva takapuoli on muka ok.

Miksi jotkut ovat aina myöhässä? En vain pysty ymmärtämään. Miten vaikeaa on olla paikalla sovittuna aikana? Vähiten ymmärrystä riittää niitä kohtaan, jotka saapuvat tunti pari sovitun ajan jälkeen.

Miksi keski-ikäiset kuvittelevat, että 20-30 vuotta nuoremmat kaipaavat heidän seksuaalissävytteisiä viestejään tai ehdottelujaan? Moinen on ainoastaan kuvottavaa!

Miksi varatut miehet kuvittelevat, että naiset haluavat kuulla heidän “kuolaustaan”? Keskittykää pliis niiden teidän kotona olevien kehumiseen, älkääkä minun ja muiden naisten.

Miksi viesteihin ei vastata? Mikään ei ole yhtä inhottavaa, kuin se ettei viestiin vastata. Jos kysyn sinulta jotain, niin ole kiltti ja vastaa! Ei voi olla niin vaikeaa. Olet lukenut viestin, joten jaksanet naputtaa sanan “kyllä” tai “ei”. Aaaargh.

Miksi hiukset menevät silloin hyvin, kun ei olisi niin väliä, ja päin honkia silloin kun niiden haluaisi menevän hyvin?

Miksi klikkiotsikot menee oikeiden aiheiden edelle? Oikeasti. Miksi jotkut lehdet saavat kirjoittaa täyttä roskaa ja jauhaa asioista, joita ei julkisuudessa tarvitsisi edes auki repiä? Britannian kuninkaallisista jauhetaan kuulopuheiden perusteella koko ajan. Oikeusjutuista kirjoitetaan kaikki mahdollinen. Lehdissä oikein yrittämällä yritetään mustamaalata ihmisiä, kirjoittamalla jopa täysin perättömiä juttuja! En vaan ymmärrä. Niin ja miksi lehdet saa pelotella ihmisiä mitä hurjimmilla otsikoilla?

Miksi lehtien kommenttiosioissa ihmiset käyvät huutelemassa “En tunne!”, tai “Mikä muusikko tää muka on.” ja “Onko pakko tunkea naamansa joka päivä lehteen!”? Cheek nyt teki historiaa Suomessa, pidit sinä siitä tai et. Nykymusiikki on musiikkia, ymmärsit sinä sitä tai et. Ja jos jonkun naama on päivittäin lehdessä, niin ei hän sitä välttämättä halua, etenkään jos kyse on roskalehdestä. Ja miksi jatkat niiden lukemista, jos ei kiinnosta?

Miksi asiakaspalveluista on niin vaikea saada vastauksia? Niistä saa vaan vastauksia, että nyt on ruuhkaa. Ihan sama soitatko, vai otatko yhteyttä sähköpostitse. Ruuhkaa, ruuhkaa. Kai nyt on ruuhkaa, jos entiset 10 asiakaspalvelusta vastannutta toimistoa on siirretty Helsinkiin yhdeksi toimistoksi ja samalla om kivasti vähennetty henkilökuntaa.

Miksi sanotaan “hyville ihmisille tapahtuu hyviä asioita”? Anteeksi mutta hyviä asioita tapahtuu kaikille. Ja niille hyville tyypeille voi tapahtua myös ihan kamalia asioita. Jokin tuossa lauseessa särähtää minun korvaani. Ihan kuin maailmassa pahat tyypit kärsisivät tuskista, ja hyvien ihmisten elämä olisi ihanaa hattarahöttöä. Ei mene homma niin.

Miksi aina tuulee? Oikeasti. Nykyään on harvinaista se, jos ei tuule. Keli voi muuten olla vallan mahtava, mutta tulee niin, että meinaa hiukset lähteä päästä. Eikä se edes tyynny illaksi, niinkuin ennen vanhaa. Mitä tämä tämmöinen on?

IMG_20200213_103335_403

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s