Eka e-kirja.

Minä haluan kirjat kirjoina!

Tuota lausetta hoin niin kauan kunnes selvisi, että kauan etsimäni Kultakutri, sinisilmä (Karin Slaughter) on ilmestynyt vain e-kirjana. Voihan piru. Ei ihme, etten löytänyt sitä kirjaston hyllyiltä.

Edelleenkin luen kirjat mielummin paperisina versioina, kuin näytöltä. Kuitenkin lukukokemus oli ihan hyvä ja lopulta luin Slaughterilta erään toisenkin lyhyen tarinan e-versiona.

Mitä tulee itse novelliin, niin voin todeta samaa mitä nettikommenteistakin etukäteen luin. Kultakutri, sinisilmä loppuu juuri kun se on kunnolla alkanut. Slaughter siis kirjoittaa tapansa mukaan hyvin, mutta novelli on lyhyt kuten novellin kuuluukin. Ärsyttävää toki on, että juuri kun lukijan mielenkiinto on tosissaan herätetty, ei hän saakkaan mitään vastauksia.

Novellia kerrotaan nuoren naisopiskelijan näkökulmasta. Hänen huolensa herää, kun alueella alkaa kadota muita nuoria naisia ja hän haluaisi tehdä aiheesta lehtijutun. Tämän enempää en voi kertoa, tai kertoisin kirjasta kaiken.

Toinen e-kirjana lukemani lyhyt tarina oli Puhdasta kultaa (Karin Slaughter & Lee Child). Sekin oli ihan ok luettavaa, mutta samalla tavalla homma jäi muistaakseni taas kesken. Kyseisessä tarinassa sekoittuvat Slaughterin hahmon Will Trentin, sekä Childin Jack Reacherin tarinat. Kyllä sen luki, mutta mielummin tartun ihan Slaughterin yksin kirjoittamiin kirjoihin.

IMG_20200303_163353_977

Äänikirjoihin en ole vielä päässyt sisälle tämänkään vertaa, koska ajatukseni lähtevät moisia kuunnellessa aima harhailemaan. 😂

2 thoughts on “Eka e-kirja.

  1. Mie olen kyllä totaalisesti addiktoitunut e-kirjoihin – joskin nyt aivan viime aikoina on tullut muutaman kerran ajatus, että olisipa kiva lukea “oikeaa kirjaa”…
    Onneksi ei tarvitse valita joko tai!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s