Takaisin töllöttimeen!

En usko, että olen ainoa jota harmittaa uusien sarjojen siirtyminen suoratoistopalveluihin. Television puolelta tuntuu tunkevan pelkkää tosi tv:tä ja uusintojen uusintoja. Tykkään kyllä katsella Huvilaa & Huussia, Kotoisaa, Pitääkö olla huolissaan, Putousta ja The Voice of Finlandia, mutta kaikki Ex on the Beachit ja Temptation Islandit ovat kyllä karseinta kuraa mitä ruudusta voi tulla.

Kaipaan oikeita sarjoja. Tiedättekö? Niitä missä on oikeita näyttelijöitä!

Olen katsellut Frendit kymmeniä kertoja, samoin Sinkkuelämän (jota en hetkeen ole jaksanutkaan enää katsoa). Olen katsellut Rillit huurussa ja 70’s showta. Modernia perhettä ja Miehen puolikkaitakin välillä. Ja Will & Gracekin oli kivaa katseltavaa kun jossain kohtaa sunnuntaisin tuli monta jaksoa putkeen. Ne uudetkin oli ihan hyviä. Mutta nyt kaikkien edellä mainittujen kuvaukset ovat loppuneet! Osa sarjoista on jo tooodella vanhojakin. Muttei sekään haittaa. Vanhat niitä parhaita tuppaa olemaan.

Haluaisin nähdä vaikka yleltä Pekko aikamiespoikaa, Vääpeli Körmyä, Kyllä isä osaa, Sabrina teininoitaa ja Frasieria. Myöskin Ally McBeal, Dharma & Greg ja muut vanhat sarjat voisi olla kiva nähdä vuosien tauon jälkeen. Niin ja hei Speden spelejä! Vitsit olisi hauska nähdä edes muutama vanha jakso!

Speden_spelit_logo

Uusia sarjoja, kuten Syntinen, olen katsonut Yleltä, mutta iso osa nykypäivän sarjoista tuntuu tulevan eri suoratoistoista. Ja jos jokaiselta tulee yksi tai kaksi kiinnostavaa, niin iso osa jää näkemättä, koska en todellakaan maksa kaikista mahdollisista suoratoistopalveluista!

Välillä sitä ihan miettii, että miksi meillä on niin monta tv-kanavaa. Samat sarjat pyörii useammillakin niistä ja on tosiaan sitä uusinnan uusintaa. Etkä pysy perässä mistä tulee nyt minkäkin kauden jaksot. Elokuvatkin on nähty 10 kertaa saman vuoden aikana, kun sisarkanavat pyörittävät niitä vuorotellen kyllästymiseen asti.

Neiti Marplet, Poirotit ja Murhasta tuli totta ovat sellaisia, joita kyllä kummasti tykkää katsoa kerrasta toiseen. Niitä tosin ei sitten näytetäkkään niin usein kun haluaisi.

Niin ja nyt kuukausia odotetut Stand up-jaksotkin tulevat ensin vain Ruutu plussaan. MITÄ!!! Miksei niitä voi samantien näyttää Nelosella? Tuleeko ne sitten joskus syksyllä vai? Argh.

Noin. Sain nyt avauduttua tästä riittävästi, joten sun vuki. Kiitos heei!

 

 

Kuva täältä.

4 thoughts on “Takaisin töllöttimeen!

 1. Tossa joitakin kuukausia sitten jollekin öiden yli reissulle lähdettäessä nappasin television piuhat irti ja irti ne on pysyneetkin. Ei vaan ole mitään syytä avata telkkaria, kun ei sieltä tule mitään tarpeeksi mielenkiintoista katsottavaa ja ne kaikki mielenkiintoisetkin voi katsoa paremmin itselleen sopivalla ajalla vaikka Areenasta.

  Ja heh, jotain Vääpeli Körmyä pystyy tällä hetkellä katsomaan ainakin Ruutu.fi-palvelusta. Nettiin menevät kaikki…

  Liked by 1 person

  1. Niin, että netistä löytyy sekin! 😅 Jotenkin vielä Areena jne. maksuttomat on ok, mutta se kun nykyään jokaisella on omat palvelunsa ja jokainen nyhtää kympin, niin ei mitään järkeä. En todellakaan ala kaikkia pitämään, koska tuolta tulee se yksi ja sieltä toisesta ne pari. Eiei. Olen sitten katsomatta.

   Liked by 1 person

 2. Nyt ovat toiveuusintana onneksi näyttäneet vanhoja sarjoja ylellä. Tankki täyteen, Reinikainen ja Maalaiskomedia-sarja ovat olleet ihmisten toivomia. Muutenkin saisi kyllä vanhoja sarjoja näyttää: Poirotit, Marplet, Vääpeli Körmy, Pekko… Uunoa tulee ihan tarpeeksi, sitä ei tarvitse taas näyttää uudestaan 😀

  Liked by 1 person

  1. Joo nyt on noita onneksi Ylellä! Uunot on hauskoja, mutta ne näytetään joka vuosi useammankin kerran, niin ei jaksa enää katsoa. Pitäisivät ne poissa ruudusta muutaman vuoden niin sit vois taas kiinnostaakkin! Sama Poliisiopistojen kanssa. 😅

   Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s