Toukokuu on vihreä ja pinkki!

Toukokuu on ehdottomasti yksi lempikuukausistani. Rakastan valon lisääntymistä ja sitä kuinka luonto heräilee. Joka päivä voi bongata uusia merkkejä lähenevästä kesästä!

IMG_20200508_152907_588

Siinä missä huhtikuussa tuntui siltä, että kovin on vaikean oloista kaikki, niin toukokuussa asiat alkoivat lutviutumaan! Ensin sain tietää saaneeni opiskelupaikan ja sitten saimme vielä tiedon meille sopivasta asunnostakin!

IMG_20200508_152907_590

Ja pääsinpä minä ihastelemaan ja kuvaamaan kirsikkapuita ihan lähietäisyydeltäkin, kun kävimme ensimmäistä kertaa katsomassa tulevaa kotiamme. Siinä ne kukkivat toisella puolella kauniissa rivissä. Ihanaa, että jatkossakin saan ihastella kukkivia puita, joita vanhan kotimme pihalla niin rakastin.

IMG_20200507_150808_025

Muuten luonnon vihreyttä olen ihastellut kävelylenkeillämme. Miten onnelliseksi sitä tuleekaan vihreistä puskista, pehmoisesta nurmikosta ja sinne tänne puhkeavista kukkasista! Yhtenä aamuna ikkunasta koivun hiirenkorvia katsellessani minut valtasi jonkinlainen rauhan ja liikutuksen tunne. Kevät tuli tänäkin vuonna. Valo ja vehreys korvaavat pitkän talven pimeyden ja joka vuosi se tuntuu yhtä ihmeelliseltä ja upealta.

Vähän ehkä sekava kevätpostaus. Mutta kevät saakin sekaisin onnesta! 🍀 Kuten viikonloppuna tapahtuva muuttokin! 💚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s