Kesäkuun kuulumisia!

Alkukuusta sain tutultani viestiä, että @ida_viittoo sivuni oli yhtenä YleX Iltapäivän keskustelun aiheista. Juttelivat viittomakielestä ja olivat saaneet lähetykseen viestiä sitten minunkin sivustani! Kiitos seuraajani joka/jotka laitoitte viestiä heille, yllätti kyllä suuresti! 😍

Kyseinen pätkä löytyy täältä, Kaikki Läpät 8.6 ja noin 25 minuutin kohdalta. Ja nyt minua yritetään houkutella Tiktokin ihmeelliseen maailmaan. 🙈

IMG_20200609_141153_290

Kesäkuu toi mukanaan myös kesäkelit ja sen myötä sisällä kökkiminen tuntui suunnilleen rikolliselta. Niinpä me olemme ulkoilleet siellä ja täällä. Eräänä päivänä kävimme Naantalin rannassa katsomassa mikä meno siellä on tällä hetkellä. Lapset saivat leikkiä leikkipuistossa ja kävimmepä me ostamassa jäätelötkin. Kaikki paikat eivät vielä olleet siinä kohtaa auki ja pehmistä en vielä saanut, mutta lappset saivat Amandiksesta tötteröt ja itse kipaisin hakemassa Nuvolesta ihanaa italialaista artesaanijäätelöä!

Oli kyllä hassua kun auton sai ongelmitta parkkiin ja väkeä oli vähänlaisesti liikenteessä. Itse tosin nautin siitä rauhasta.

IMG_20200609_200152_832

Lapset tietysti hinkuivat jo heti ensimmäisinä lämpiminä päivinä uimarannalle. Koitin vähän toppuutella, koska meriveden lämpötila ei ihan vielä ollut mikään päätä huimaava. Lopulta kuitenkin vein heidät eräänä iltapäivänä uimaan ja voi sitä riemua!

Sittemmin lapset ovat uineet jo useamman kerrankin, mutta itse olen toistaiseksi kastellut vain varpaitani. Vaikkakin hiljalleen on alkanut uiminenkin jo houkutella.

IMG_20200611_115305_719

Ostinpa minä kesäkuussa parvekekukkasiakin. Ensimmäisen nappasin Naantalin torilta mukaani, ja pari muuta tarttuivat mukaani Lidlistä. Hortensia koristaa parvekettamme ihan kuten ennen pihaamme. Se on kukka joka minun on vaan joka kesä saatava.

Osa kukista tosin on jo mennyttä. Jatkossa täytyy ostaa vaan tuttuja ja turvallisia, joiden tarpeet tietää. 😂

IMG_20200611_115413_121

Niin ja sitten olen ihastellut merta. Se on jännä miten sen katselemiseen ei kyllästy. Kävellessämme puistoon katselen Naantalin rannan ja kirkon suuntaan, ja tunnen onnea. Miten onnekas olenkaan kun saan asua täällä. En ole ennen asunut näin lähellä merta. Yhtenä iltana lähdin iltakävelylle, kun halusin nähdä meren ja hymyilin kuin mikäkin hölmö nauttiessani lämpimästä illasta ja veden kimalluksesta.

IMG_20200609_200102_144

Ennen juhannusta kävimme laittamassa mökkiä kuntoon porukalla. Lapset saivat trampoliinin taas käyttöön ja mökin sisustus vaihtoi paikkaansa. Ehdinpä minä tovin istahtaa mökkirannassa ja nauttia kirjasta, sekä inkiväärioluesta. Juhannuksena muut olivat mökillä, mutta minä en migreenini kera viitsinyt helteeseen lähteä. Onneksi mökille pääsee läpi kesän!

IMG_20200614_091650_925

Kesäkuun lämmöistä ne +20 ja +22 ovat olleet itselleni parhaita. Silloin kroppa pysyy vielä kasassa. Helteillä iskee kaikenmaailman oireet, joten en todellakaan ole yksi niistä jotka odottavat +30 lukemia. On kuitenkin ollut kiva kulkea shortseissa ja kesätossuissa. Ja ne kuumimmat päivät olen viettänyt sisällä tuulettimen luona ja vasta illalla suunnannut ulos.

IMG_20200610_105820_134

Kesäkuussa olen päässyt taas käyttämään kirjaston palveluitakin. Vitsit miten ikävä olikaan kirjaston kirjoja! Onneksi äitini kirjahyllystä olen saanut kirjoja luettavakseni. Ihanaa kuitenkin, kun nyt saan taas varauslistallani olevia uusia opuksia käsiini!

IMG_20200617_215435_185

Mitä sinun kesäkuuhusi on kuulunut? 😊

6 thoughts on “Kesäkuun kuulumisia!

  1. Ihania kesäkuvia! Aika samanlaisia kesäjuttuja meidänkin kesäkuuhun on kuulunut; uimista, lukemista ja jäätelöä. Lämpö tuli aika yllättäen, ja uiminen on ollut ykkösjuttu monena päivänä. Loma alkoi vasta nyt, joten toivon heinäkuullekin vielä lämpimiä päiviä.

    Liked by 1 person

  2. Miun kesäkuu oli lopulta niin paska, etten jaksa siitä edes perinteistä koontia tehdä. :’D

    Lainasin viime kirjastoreissulla myös tuon Nimeni on Lucy Bartonin, odotan jo innolla siihen tarttumista, vaikka aika monta kirjaa on vielä sitä ennen lukuvuorossa…!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s