Olen opiskelija!

Nyt sitä on otettu opiskelupaikka vastaan ja ilmoittauduttu ensimmäiselle kurssille. Seuraavien kurssien ilmoittautumiset ovat vasta avautumassa ja ilmoittaudun niihin pitkin syksyä. JÄNNÄÄ!

Edellisistä opinnoistani on jo yli 12 vuotta! (Kyllä, olen niin vanha.) Ja yliopistoonhan en ole koskaan sekaantunut missään mielessä, joten avoimen kurssivalikoimaa kahlatessani olin aivan uudessa maailmassa.

Kirjatessani kalenteriin ilmoittautumispäivämääriä ja omaa opintosuunnitelmaani (ennen piti vain mennä kouluun ja sieltä sai lukujärjestykset seuraaviksi 6 viikoksi), meinasi iskeä paniikki.
Mitä olen mennyt tekemään? Mihin mä olen ilmoittautunut?
Kuitenkin tovin verran kaverin kanssa juteltuani ja sivujen käytyä tutuksi, alkoi suunnitelma hahmottua ja paniikki lientyä. Se tosin ehtii varmasti nousta vielä monta kertaa, kunhan opinnot alkavat.

Syksylle on opiskeluiden lisäksi tiedossa mahdollisesti myös töitä ja nyt täytyy pitää järki päässä kurssien valinnan kanssa. Minulla on 1,5 vuotta aikaa suorittaa opinnot ja täten on aivan turha liikaa hamstrata kursseja syksylle. Toisaalta jos alan nyt lusmuilemaan, olen pulassa ensi vuonna.

Mutta opiskelija, olen opiskelija. Huisia!

IMG_20200804_192334_576

4 thoughts on “Olen opiskelija!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s