Nyt juhlitaan!

Koska kuopuksemme syntymäpäivät osuivat koronakevääseen ja kaiken lisäksi vieläpä muuttoviikonloppuun, niin niitä ei kunnolla juhlittu. Hän sai kyllä lahjoja ja äitini teki hänelle synttärikakun, kun tytöt muuton aikana mammalassa olivat.

Me lupasimme, että häntä juhlitaan sitten myöhemmin, viimeistään isosiskon kanssa samaan aikaan kesällä. Ja nyt oli sen aika!

Viikonloppuna meillä oli pieni porukka lähisukua juhlimassa tyttöjen syntymäpäiviä. Esikoisemme on nyt 9-vuotias ja pienin pirpanammekin 5-vuotias! Minun mussukkani ovat jo isoja tyttöjä!

Tarjolla oli täytekakkua, jonka väliin laitoin mansikoita ja suklaasta, kermasta, sekä tuorejuustosta tehdyn moussen. Lisäksi olin tehnyt kinkkupiirakan. Hellepäivänä loput tarjoilut olivat pakkasesta löytyviä pasteijoita ja tuulihattuja, sekä kaupan keksejä ja marenkeja.

Myöhemmin juhlimme vielä pienillä porukoilla, kun kutsumme kummeja ja muita sukulaisia erikseen kylään. On itseasiassa ihan kiva juhlia näinkin, etteivät kaikki tule kerralla. Saa rauhassa jutustella kaikkien kanssa!

IMG_20200808_155848_556 Ponit ovat taitavan ystävän tekemät! 💛

2 thoughts on “Nyt juhlitaan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s