Kiitollinen.

Olen viime aikoina pysähtynyt useammankin kerran miettimään miten upeita tyyppejä vuosien varrella on mukaani tarttunutkaan. Ja mitä erilaisempia reittejä!

Nyt koronan takia ei ole tullut pahemmin edes nähtyä ihmisiä, mutta viestejä on tullut monen kanssa laitettua senkin edestä. Ja rehellisesti sanon, että sekin riittää pitkälle. Viesteissäkin olet olemassa toiselle.

Olen niin onnellinen siitä, että minulla on omat ihmiseni joille voin kertoa kaiken. Ja homma toimii samoin toiseenkin suuntaan. Yhdessä iloitaan, kirotaan ja vuorotellen piristetään toisiamme.

Yksi on tarttunut mukaan ala-asteelta, toinen opistolta, kolmas blogimaailmasta totaaliseksi sielunkumppaniksi (brother from another mother!) ja neljäs tuli ystävän kautta elämääni. Sitten on vielä yksi täältä blogimaailmasta jonka kanssa ollaan hiljalleen alettu avautumaan elämästämme toisillemme ja koen jännää yhteyttä hänenkin kanssaan vaikka välissä on reilusti kilometrejä. Niin ja sitten on siskoni. Uskomaton tyyppi, jonka kanssa ollaan päivittäin tekemisissä monta kertaa. Ja lisäksi hänen kauttaan olen saanut elämääni hyviä tyyppejä, jotka pitävät minut nuorena!

On tärkeää omistaa oma jengi. Sen ei tarvitse olla iso, sillä laatu ehdottomasti korvaa määrän. Ja omani laatu on ihan timanttinen! ❤

4 thoughts on “Kiitollinen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s