Koronatesti koettu.

Meillä muksut nappasivat viime viikolla jonkun flunssan. Pian aloin minäkin kärsiä epämääräisistä oireista. Siinä missä lapsilla oli kunnon räkätauti, niin minulla oli vaan sellainen olo, kuin flunssa olisi tekemässä tuloa, kuitenkaan kunnolla iskemättä.

Otin yhteyden terveyskeskukseen ja heidän kantansa oli se, että jos haluan lapset tuoda testattavaksi, niin me pääsemme kyllä, mutta lasten testausta on vähennetty. Päätimme, että lapset sairastavat ilman testausta kotona ja jos omat oireeni pahenevat niin otan uudelleen yhteyttä.

Oireeni eivät oikeastaan pahentuneet, mutta jatkuivat epämääräisinä. Oli päänsärkyä, lihassärkyä, kurkku välillä karhea, rinnassa paineen tunnetta, toisinaan yskitti. Niinpä soitin tänään uudelleen ja tällä kertaa sovittiin, että tulen testattavaksi. Ajan sain parin tunnin päähän siitä kun soittopyynnön olin jättänyt!

Jännitin etukäteen kyseistä testiä aivan valtavasti! Olin kuullut kahdenlaisia tarinoita. Osa sanoi, ettei tunnu missään ja osa kirosi koko homman alimpaan… Yksi ystävä kuitenkin totesi koronatestin olevan paljon iisimpi kuin vihaamani nielunviljely ja sen avulla menin suht posiitiivisin mielin testipisteelle.

Odotin sovitusti ulkona testauspisteellä. Mukava labrakaveri tuli hakemaan minut siitä ja sanoi, että voisimme mennä ottamaan testin ihan hyvin sisällekin. Mies kertoi testitulosten saannista ja kävi läpi perusasiat. En ole varma oliko hän sama kaveri, joka kesällä otti minulta labran puolella verikokeen. Silloin jo totesin hänen olevan oikeassa ammatissa. Nytkin hän sai jutustelullaam minut rauhalliseksi ja itse näyttenotto meni suht kivuttomasti. Hän kertoi koko ajan mitä tekee ja tikku aiheutti lähinnä epämukavaa tunnetta, sekä kirvelyä. Testin jälkeen silmät ja nenä vähän valuivat, mutta siinä se.

Nyt odottelen sitten testituloksia 3-6 päivää. Eli vaikka testiin pääsin parissa tunnissa, niin tulosta täytyy ruuhkien takia odotella.

Oman kokemukseni puolesta voin kuitenkin sanoa, että menkää rohkeasti testeihin. Pienemmistäkin oireista. Testi on nopeasti ohi ja sillä saa ainakin mielenrauhan.

P.S. Koronatesti oli negatiivinen.

4 thoughts on “Koronatesti koettu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s