Parantaako se elämääni?

Kun vielä asuin maalla ja vain haaveilin Naantaliin muutosta, mietin toisinaan tulisiko muutto muuttamaan elämääni. Minä toivoin, että sillä olisi positiivinen vaikutus, mutta varma en voinut olla.

Nyt muutaman kuukauden täällä asuttuani voin sanoa tänne muuton todella muuttaneen elämääni parempaan suuntaan. Elämäni on huomattavasti sosiaalisempaa, kuin vielä vuosi sitten. Täällä ovat minun perheeni, minun tuttuni. Voin kauppareissulla törmätä ihmisiin, jotka ovat tunteneet minut koko ikäni ja kaikki täällä on tuttua.

Olen aivan äärettömän onnellinen ihan pienistä asioista.
On ihanaa kun ovikello soi! Siis aivan naurettavan pieni asia, mutta se oli niin harvinaista herkkua maalla asuessani (okei, lasten kavereita meillä kyllä ravasi), että se tekee minut täällä onnelliseksi. Kuten sekin kun siskoni tulee lainaamaan autoa ja myöhemmin sullomme hänen pyöräänsä autooni. Iloitsen siitä, kun voin vaan poiketa äitini luona samalla kun haen kuopuksen kerhosta. Voin mennä oven taakse jopa ilmoittamatta, koska jos hän ei olisikaan kotona, en olisi ajanut turhaan kilometritolkulla. On ihanaa kun tiedän lasteni voivan käydä mammalassa pyörälläkin.

Minä en vaadi elämältäni huikeita etelänmatkoja tai jäätävää biletystä. Haluan arjen olevan hyvää. Ja täällä arki on alkanut tuntumaan paremmalta.

Myös lapsilla on lähtenyt menemään kivasti uudessa kotikaupungissa. Kuopus viihtyy kerhossa, ja siellä on kivoja kavereita. Esikoinen solahti uuteen luokkaansa ongelmitta ja on saanut jo monta uutta kaveria.

P.S. Koronatesti oli negatiivinen!

2 thoughts on “Parantaako se elämääni?

    1. Kyllä sillä on suuri merkitys! Vaikka elämä ei aina ole yhtä onnea, niin kunhan asuu paikassa jossa on hyvä olla, niin sillä on merkitystä!

      Ja juu, onneksi oli negatiivinen!

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s