Viekö 2020 mehut bloggaamiseltakin?

Useampikin lukemani blogi on tänä vuonna hiljentänyt tahtia ja huomaan vahingossa tehneeni samoin. Siinä missä joskus luonnoskansioni oli täynnä tekstejä ja ajastin juttuja jopa viikoksi eteenpäin, niin nyt on välillä tuntunut siltä, etten saa itsestäni ulos kovinkaan paljoa sellaista, mitä haluaisin julkaista.

Blogin lopettaminen ei ole käynyt mielessänikään ja koen tämän edelleen jonkinlaisena pakopaikkana. Tänne kun purkaa tuntojaan, on aina joku ottamassa koppia. Vuosien aikana rakentunut bloggaajaverkkomme on paljastunut ihanan tiiviiksi. Mukana eläjiä löytyy ruudun toiselta puoleltakin.

Sekavaa ajatusten virtaa tuntuu olevan nyt helpointa tuottaa. Ehkä koska sekavalta tuntuu välillä pääkoppakin. Lupaan minä joukkoon satunnaisia aihepostauksiakin, mutta muuten saatte nyt tyytyä siihen mitä itsestäni ulos saan.

Kaipaan kovasti ihmisten lähelle ja samalla kestän vain harvoja. Kaivaudun illalla sohvan nurkkaan viltin alle ja katselen viereen käpertynyttä kissaani. Miten kiva olisi itsekin käpertyä jonkun kylkeen. Samalla olen kiitollinen siitä, että on edes kissa, jonka kanssa katsella viikonloppuisin Gilmoren tyttöjä.

Lokakuussa tuntuu jo talven lähenevä kylmyys, joka luikertelee luihin ja ytimiin. Villatossuistani en luovu, vaikka kaipaisin niiden tilalle hiljalleen uuden parin. Ne ovat nuhruiset ja täynnä reikiä. Sellaiseksi tunnen vähän itsenikin. Ne ovat kuitenkin lempitossuni, joten ehkä minäkin vielä joskus kelpaan jonkun lempi-ihmiseksi.

4 thoughts on “Viekö 2020 mehut bloggaamiseltakin?

    1. Tajunnanvirta on tietyllä tapaa sitä aidointa. Tykkään kyllä itsekin lukea sellaista. Ja itseasiassa nyt joku kirjoitus spurtti on iskenyt, eli kyllä juttua vielä riittää. 😁

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s