Joululahjoja itselle.

Vähän ehkä lähti lapasesta… nimittäin joululahjojen osto itselle. Syksyn aikana en ostanut itselleni oikeastaan mitään, käytin rahani opintomaksuihin jne. Nyt päätin kuitenkin höllätä vähän ja hankkia itselleni kivoja asioita. Mitä sitten olen ostanut?

Taulun Musteaukon Annalta. Varasin taulun jo kesällä itselleni ja nyt vihdoin tilasin sen! Rakastan kyseistä taulua, enkä malta odottaa, että saan sen eteisen seinäämme koristamaan!

Pandoran sormuksen. Se on yksinkertainen, hopeinen sormus, josta olen haaveillut jo parisen vuotta. Joskus kävin sormusta katselemassakin, mutta sopivaa kokoa ei silloin löytynyt. Nytpä löytyi ja sormus jäi heti sormeeni. Minulla on kaikenlaisia bling bling-sormuksia, sekä Kalevalan ihana sydänsormus. Kaipasin kuitenkin sievää, kapeaa sormusta, jota tulisi arkenakin käytettyä. Sormus muistuttaa vähän kultaista Aurinko-sormusta, jonka olen äidiltäni joskus muistaakseni saanut.

Villatöppöset. Nämä ovat kolmannet tossuni. Yhdet heitin pois jo keväällä ja toiset säästämäni olivat niin kuluneet, että kaipasin uusia. Nappasin 20€ maksaneet tossut mukaani Lifesta ja riemuitsin siitä, että varpaani pysyvät jatkossakin lämpiminä!

Harry Potter-blu-ray boksin. 8 levyä leffoja maksoi uskomattoman vähän. Jo syksyllä leffat nähtyäni pohdin, että ostan vielä elokuvat meidänkin hyllyyn ja nyt ne on hankittu. Taidan tietää mitä teen jouluna!

Uuden teemukin Frendit-teemalla! Kaksi lempimukiani päätyivät roskakoriin, kun toinen hajosi silloin kesällä kuivauskaapin tultua kolisten alas, ja toinen oli niin kulunut, ettei siitä uskaltanut enää juoda. Mietin samanmoisten tilaamista, mutta löydettyäni Frendit-mukin, päätinkin ostaa sen itseäni ilahduttamaan!

Anxiety: Panicking about Panic – Joshua Fletcherin kirjan. Se on englanniksi, mutta ainakin instassaan Josh käyttää sen verran vähän ammattikieltä, että voisin kuvitella kirjan lukemisenkin olevan ihan sujuvaa. Josh on itse terapeutti, joka kärsii paniikkihäiriöstä. Olen miehen instasta saanut irti vaikka kuinka paljon. Fiksu kaveri!

Lineindeed -piirroksen omasta valokuvasta. Tutustuin kyseiseen taiteilijaan teini-iässä ja olen jo tovin ihastellut hänen töitään. Ja eilen itseasiassa laitoin hänelle tilauksen.

Me emme osta aikuisten kesken lahjoja, joten sitä voi ostaa itselleen kivoja juttuja. Kallein ostoksistani on tuo Musteaukon taulu, mutta siitäkin tulee olemaan iloa vuosiksi! Kuten oikeastaan kaikista lahjoistani.

Ostatko sinä lahjoja itsellesi?

12 thoughts on “Joululahjoja itselle.

  1. Mulla tuli tästä nyt vähän sellanen “hanki kaikki mistä olet 6kk haaveillut”. 😂 Joululahjan lisäksi voi olla palkinto myös tästä vuodesta. 😅

   Like

 1. En yleensä osta itselleni, mutta tänä vuonna ostin, koska ulkomaanmatkat jäivät väliin ja tämä korona ahdistaan…niin ja täytän pyöreitä jouluaattona 🙂

  En ostanut keinutuolia, vaan otin kaksi tatskaa, ostin Body-pump setin ja tilasin kolmen kk: “ihana sinä”-kauneusboxin. En yhtään tiedä mitä se on, mutta se on suomalainen perheyritys, jota kannustin tällä ostoksella.
  Olemme lahjamme ansainneet ❤

  Liked by 1 person

 2. Ostin itselleni ennakkoon synttäri/joululahjaksi uuden läppärin, kun vanha on ollut pimahtamispisteessä jo niin kauan, että ihan ihmettelen sen jaksaneen pysyä käynnissä näinkin pitkään. 😀 Nyt tosin PAMin kanssa tapellessani (saisin kuulemma vain 15e kahdelta viikolta, kun työtunnit putosivat puoleen ja palkkatulot sadoilla euroilla. asiaa tässä sitten joulumielellä selvitellään…) mietin, että ehkä nekin rahat olisi pitänyt vaan säästää. :’D

  Liked by 1 person

  1. Voi eeei! Siis noi kaikki rahajutut liittojen/kelan kanssa on kyllä… Kun ne menee hyvin, niin menee hyvin. Mutta joskus se on yhtä taistelua. Toivottavasti saat enemmän rahaa. 😄

   Liked by 1 person

 3. Jouluksi en ostanut itselleni mitään – olin ostamassa ihania keltaisia Icebugin kitkakenkiä, mutta Turjake ehtikin pistää ne mulle pakettiin ensin, joten sekin itsensä hemmottelu meni siinä.
  Olen kuitenkin yleisesti ottaen sitä mieltä, että itseään saa ja PITÄÄ lahjoa. Kuka sitä paremmin tietäisi mistä tulee onnelliseksi kuin ite?
  Nautin edelleenkin AirPodseista joka kerta kun ne korviini pistän, ainoa harmitus on se, etten lahjonut niillä itseäni aiemmin!

  Liked by 1 person

  1. Juu, eikä sen lahjomisen tosiaan tarvitse osua edes mihinkään juhlapyhään! Itseään voi hemmotella koska vaan!

   Ja hyvä, että AirPodsit ovat olleet hyvät! 😊

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s