Paljastelen taas!

Seuraa taas yksi lukijoiden lempiluettavista, nimittäin paljastuksia bloggaajasta! Ajattelin, että tällä on hyvä aloittaa blogivuosi 2021.

Minulla on kolme sähköpostiosoitetta. Henkilökohtainen, blogia varten oleva ja sitten työpaikan sähköposti. Kaikki gmailin alla ja kätevästi pääsen tililtä toiselle pomppimaan puhelimella.

Yksi parhaista ystävistäni on ihminen, jota en ole vielä koskaan kasvotusten tavannut. Kunhan koronan poikkeusoloista päästään ja jompikumpi meistä matkustaa toisen hoodeille, niin aion halata häntä oikein pitkään!

Olen kalenteri-ihmisiä. Kirjaan jutut ylös puhelimen kalenteriin, koska se on aina mukana. Silti tarvitsen paperisen kalenterin, joka toimii myös tietynlaisena päiväkirjana.

Rakastan arkea. En kaipaa elämääni mitään ihmeellisyyksiä. Kun arki on hyvää, on elämä hyvää. Osaan hymyillä pienille asioille ja tuntea onnea arkisista asioista.

Olen viime vuosina löytänyt elämääni muutaman aivan spesiaalin ihmisen. Aikuisenakin voi vielä löytää itselleen rakkaita ystäviä.

Lisäksi minulta löytyy pari ystävää lapsuudesta/nuoruudesta, jotka ovat yhä itselleni tärkeitä.

Kirjoittaminen on minulle jotakin sellaista mitä tarvitsen. On kyse sitten blogipostauksesta, koulutehtävästä, omasta käsikirjoituksesta tai kalenteriin rustaamisesta, niin kirjoittaminen on minulle tärkeää.

Kuuntelen paljon musiikkia. Minulla soi usein spotify tai radio taustalla. Siten työt ja kotityötkin sujuvat joutuisammin.

Koulutöistä esseiden kirjoittaminen meinaa tuottaa minulle tuskaa. Vapaammasta kirjoittamisesta tekstiä syntyy yleensä suht ongelmitta, mutta aina essee-tehtävien kohdalla hakkaan aluksi päätä seinään.

Olen iltavirkku, olen aina ollut. Poikkeuksena alkuraskaudet, jolloin unta riitti uskomattoman paljon. Haha. Mutta normaalisti mielummin valvon vähän ja nukun aamulla niin pitkään kuin unta riittää. Mikä ei kyllä nykyään tarkoita enää mitään kello yhtätoista, toisin kuin teininä.

Rakastan tummaa suklaata. Jo nuorempana saatoin ostaa itselleni levyn Taloussuklaata. Yksi lemppareistani oli myös Fazerin chilisuklaa, joka muistaakseni oli myös tummaa. Meiltä töistä voin onneksi ostaa herkullisia suklaita!

Tykkään jännäreistä. Luen mielelläni kirjoja joissa tapahtuu murhia tai rikoksia. Tosin siinä kohtaa kun niiden tapahtumat alkavat tunkea uniin, tietää olevan aika tarttua kevyempään kirjaan.

Vaihdoin joulukuussa yli 8 vuoden bloggaamisen jälkeen vihdoin täälläkin nimekseni oman nimeni. Omat kasvoni ovat näkyneet jo vuosia blogimaailmassa ja nimenikin olen täällä joskus kertonut, joten voin ihan hyvin olla Ida täällä nyt myös näkyvästi.

6 thoughts on “Paljastelen taas!

  1. Mie ostin ennen joulua paikallisesta kahvi-tee-suklaaputiikista 99% (Simón Coll, Espanja) tummaa suklaata ja sain ihan ite nauttia sen. Ei kelvannut muulle perheelle, ne veteli Fazerin sinistä.

    Liked by 1 person

    1. Mä lasken kyllä etäystävät ihan yhtä ystäviksi kuin nekin, joiden kanssa nähdään kasvotusten! Ja siis ihan parasta espoovuodessa olit sinä! ❤

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s