Aikuisten ystäväkirja

Bongasin tämän Suttastiinan blogista ja koska paljastukset kelpaa aina lukijoille, niin jaetaan niitä nyt tässä muodossa! Vastaukset annettu eilen, keskiviikkona, mutta ajastettu tähän aamuun.

Kuinka pitkä olet: 157cm ja olen oikein tyytyväinen omaan pituuteeni. Olen usein se porukan pieni ja söpö, ja kannan sitä roolia mielelläni. Haha.

Silmien väri: Vihreä, siis sellainen oikein kunnon vihreä. Olen aina tykännyt silmistäni, ehkä koska niistä on saanut kuulla kehuja.

Koulupolku: Peruskoulusta minun piti mennä lukioon, mutta päätinkin skipata sen ja läpäistyäni pääsykokeet, suuntasin Turun kristilliselle opistolle ja opiskelin Viittomakielen ohjaajaksi. Lisäksi olen käynyt Punaisen ristin kerho-ohjaajan kurssit ja nyt opiskelen kirjoittamista avoimessa yliopistossa. Katsotaan lähdenkö joskus vielä opiskelemaan viittomien opettamista tai jopa opettajan opintoja.

Keskiarvo: Peruskoulussa en ollut mikään erityisen hyvä oppilas. Loistin kyllä taideaineissa, mutta en lukuaineissa. Siirtyessäni opistolle ja oikeasti kiinnostavien aiheiden pariin, niin pärjäsinkin jo selvästi paremmin.

Viihdyitkö koulussa: Kyllä minä voisin sanoa viihtyneeni. Etenkin ylä-asteella, kun meillä oli kiva oma porukka. Ja opistolla opiskelua rakastin! Ihania ihmisiä, viittomakieltä ja loistavat opettajat.

Lempiväri: Vihreä. Rakastan vihreää eri sävyissä. Muuten sisustuksessa tällä hetkellä pinnalla kotona luonnolliset ja hempeät sävyt.

Onko sinulla sisaruksia: Minulla on melkein 8 vuotta nuorempi pikkusisko, joka on myös yksi parhaista ystävistäni.

Pidätkö sukulaisistasi: Kyllä! Meillä on tiivis suku ja rakastan sukulaisiani. Suku on ehkä pahin, mutta on se myös parhain.

Lempivuodenaika: Kevät! Valo lisääntyy, lämpötilat ovat kivoja, luonto puhkeaa kukkaan. Parasta!

Paras lukemasi kirja: Pieni elämä teki kyllä lähtemättömän vaikutuksen ja olen lukenut sen jo kolmesti.

Paras näkemäsi elokuva: No nyt tuli vaikea kysymys. Pidän kovasti ainakin Nälkäpeleistä. Netflixistä löytyvä 100 metriä oli myös hyvä elokuva.

Lempiyhtyeesi: Tjaa. Kuuntelen paljon kaikenlaista ja joiltain valikoituu soittolistalle vain yksi biisi, toisilta useampi. Tykkään kuitenkin nyt ainakin Coldplaysta.

Mikä biisi soi nyt: Laitoin juuri soimaan Kaks toisillemme hellää, joka on Figaron ja Vesalan ihana yhteistyö.

Mitä rakastat: Tällä hetkellä rakastan lisääntyvää päivänvaloa, omaa kotia ja mun muruja.

Mitä inhoat: Itsekeskeisyyttä ja sitä, että joku nostaa itsensä muiden yläpuolelle.

Mitä odotat tällä hetkellä: Sitä, että uskaltaisi taas nähdä enemmän ihmisiä.

Harrastatko liikuntaa: Tykkään käydä kävelyillä ja yogaian jäsenyys minulta löytyy, mutta se on talven ajan ollut vähäisellä käytöllä.

Soitatko mitään soitinta: En itseasiassa soita. Päädyin aina mikrofonin taakse koulussa.

Mitä harrastuksia sinulla on: Lukeminen ja sitten yogaia enemmän tai vähemmän.

Mikä kamera sinulla on: Ihan vain puhelimen kameralla menen, ja kameran ominaisuudet olivatkin yksi tärkeimmistä jutuista puhelinta valitessa.

Syötkö suklaata: Syön, todellakin syön. Haha!

Suklaa vai salmiakki: Ehdottomasti suklaa.

Lempijäätelö: Oih, kookosjäätelö, sekä minttujäätelö suklaahipuilla!

Suhteesi saunaan: Rakastan. Ylälaude ja sinne pitkin pituuttaan heittäytyminen, pää toisen sylissä. Parasta.

Paras paikka missä olet käynyt: Corfu, rakastuin kyseiseen paikkaan nuorena. Olen käynyt siellä kahdesti ja sinne voisin palata joskus.

Maa, johon haluaisit matkustaa: Haluaisin kiertää Eurooppaa, sekä Amerikkaa.

Kadutko jotain: Ehkä sitä, että olen joskus lykännyt asioita, koska rohkeuteni ei ole riittänyt. Ja sitten taas, asioiden on kuulunut mennä niinkuin ne ovat menneet.

Haluaisitko muuttaa jotain itsessäsi: Täydellisyyden tavoittelusta ja tietynlaisesta arkuudesta voisi olla hyvä päästä eroon.

Lempijuhlasi: Juhannus ja joulu. Niissä kasataan oma porukka kasaan.

Välitätkö muiden mielipiteistä: Kyllä ja en. Uskon, että jokainen meistä välittää edes hiukan siitä, mitä mieltä muut ovat meistä. Mutta sen suhteen, miten elän elämääni, niin on aivan sama mitä muut siitä ovat mieltä.

Mistä ostat vaatteesi: Milloin mistäkin. En ole mitenkään merkkiuskollinen, vaan ostan vaatteita ihan sen mukaan, mikä mätsää omaan tyyliin.

Tuomitsetko ennenkuin tunnet: Muodostan kyllä nopeasti mielipiteen ensivaikutelman mukaan, mutta se on mahdollista vielä muuttaa. Joskus yksi parhaista kavereistani oli sellainen, jonka leimasin heti kauheaksi pissikseksi, mutta kyseinen tyttö paljastuikin tosi kivaksi!

Mistä haaveilet: Kirjan julkaisusta.

Mitä teet tänään: Keskiviikosta muodostui touhukas päivä, kun sain nukuttua kunnolla ja aamusta asti fiilis oli hyvä. Siivosin, järjestelin kotia, käytiin ulkona, osallistuin etäpalaveriin ja tein töitä. Torstaina, jolloin sinä luet tätä, niin ohjelmassa on ainakin töitä ja toisen lapsen hammaslääkärissä käynti.

4 thoughts on “Aikuisten ystäväkirja

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s