Sisustushurahdus!

TAULUJA
VERHOT YSTÄVÄLTÄ
UUSIA MATTOJA

Ja niin sitä alettiin laittaa kotia keväthuumassa! Hupsis.

Jutustelin ystävälleni, että olen haaveillut uusista verhoista. Minkä värisistä, hän kysyi ja kerrottuani väritoiveistani marssi hän kaapilleen ja lahjoitti minulle aivan ihanat verhot! Kaveriksi ne kaipasivat toiset sivuverhot, koska seinusta on niin pitkä ja löysinkin Jotexilta sopivat. Klik, klik, tilattu.

Tokmannilla katselin erästä vihreää mattoa jo aiemmin, mutta jätin ostamatta. No nyt myöhemmin siellä käydessä aloinkin katsella roosan väristä mattoa, joka oli kuin tehty verhoja varten. Nappasin sen kärryihimme sen maksaessa enää 25€. Todellinen löytö.

Olen tilannut Ninnimoi designilta useita julisteita ja kortteja silloin tällöin, Line indeedia pyörittävältä tutultani tilasin viivapiirroksen minun ja tyttöjen kuvasta, ja kaupasta löysin yhden kivan kuvan ostaessani kehyksiä. Kehykset olen ostanut ihan Tokmannilta. Sormet syyhysivät päästä tekemään taulukollaasia.

Eräänä perjantaina siskoni tuli kylään ja me pistimme huushollia vähän uusiksi. Matto saatiin paikoilleen siskon nostaessa sohvaa samalla, kun minä työnsin mattoa paikoilleen. Taulut päätyivät seinälle minun naputellesani niitä vaaleanpunaisella vasaralla siskon kertoessa onko kohta hyvä. Ja ai vitsit, tykkään! Koti alkaa näyttää siltä kuin haluan.

Sängyn päätyyn laitetut taulut. Tykkään tosi paljon näistä puisista kehyksistä ja kollaasia voi kasvattaa niin halutessaan.

Olohuoneesta tuli tosi kiva ja vaikka ulkona on vielä ihan talvi, niin meillä on sisällä jo kevät!

Sohvan seinustalle on tulossa taulu, kunhan saan sen valmiiksi.

Makkarin & olkkarin kirjahyllyäkin järjestelin vähän uusiksi. Kaikkea sitä kevätaurinko saakin aikaan!

Hapsukkaat nappasin mukaan kaislikosta, kun olimme jäällä kävelemässä.

Vaihdoin eteisen seinällä olevan kollaasin kirosanaa käyttävän taulunkin lapsiystävällisemmäksi (kuopus on oppinut lukemaan) ja laitoin siihen ihanan Smagardin lähettämän kortin, jonka värit ovat kivat.

Naantali-taulu on tarkoituksella erillään muista, koska olen tilannut tuohon väliin Lusikoita kiitos-blogin Annan tekemän taulun!

Eteiseenkin löysin uudet matot Tokmannilta. Vanhan maton heitin menemään vesivahingon jälkeen ja olen kaivannut eteiseen mattoa, joka keräisi kaikki hiekat ja lumet itseensä sen sijaan, että ne leviäisivät pitkin asuntoa.

Eteinen on niin pitkä, että parimetrinen matto näyttää lyhyeltä. Laitoin maton naulakon eteen, jossa myös kengät säilytetään ja se ajaa asiansa. On pehmoinen jalkojen alla ja näyttää kivalta.

Miten ihanaa onkaan asua vihdoin kodissa, jossa haluaa laittaa tauluja seinälle ja sisustaa oikein kunnolla! Viihdymme täällä loistavasti! ❤

4 thoughts on “Sisustushurahdus!

    1. Kiitos! 💛

      Tykkään kovasti myös noista puisista kehyksistä. Kivaa vaihtelua siihen, kun yleensä valitsee ne mustat tai valkoiset. 😄 Valkoista seinää vasten nuo on vallan hyvät!

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s