Millainen oli helmikuu?

Saattaapi olla, että tämän vuoden uusi juttu on kuukausipostaukset. On kiva listata itselleenkin vähän ylös, että mitä kaikkea sitä kuukauden aikana oikein onkaan tullut tehtyä, tai onko mitään. 😄

Käytiin jäällä useammankin kerran. Vitsit miten kivaa on ollut pitkästä aikaa päästä jäälle kävelemään. Ensin oli hyvä seurata, että kauempana kävelevät pysyivät jäällä, eivätkä uponneet. Sitten saattoi itse turvallisesti liittyä seuraan. 🙈 Naantalissa oli kivoja baanoja, minkä lisäksi toki saattoi kulkea jäällä ristiin rastiin. Oli kiva katsella rantaa jäältä käsin ja aikatavalla pääsi sitä kautta oikomaankin reittejä! Nyt ei jäälle enää olekkaan asiaa.

Näin myös ystävääni, ja voi miten hyvää tekeekään kahdelle äidille nähdä joskus ihan vain kahden kesken ja löpistä täysin vapaasti kaikesta. Aika meni vain jälleen turhan nopeaan, ja juttua olisi riittänyt enemmänkin. Ystävät ovat kyllä niin tärkeitä. ❤

Ostin maalauskamppeet, koska totesin etteivät rahani riitä tällä hetkellä sellaiseen taideteokseen, jonka haluaisin olkkarin seinälle. DIY astui siis kuvaan ja totesin taulun joko päätyvän koristeeksi, tai roskiksen täytteeksi. Buahaha. Instasta katsoin maalausvideoita ja kuvia, saadakseni vähän opastusta siitä, miten kannattaa lähteä liikkeelle. Vitsit miten rentouttavaa on sekoitella värejä ja sutia maalia taulupohjalle.

Huomasin hiljalleen siirtyneeni lähes puoliksi kasvissyöjäksi. Tämä on vain positiivinen asia. Vegaania minusta ei saa (sillä en suostu luopumaan juustosta, enkä kalasta), mutta lihatuotteiden vähentäminen on tervetullut juttu. Sianlihastahan en ole välittänyt vuosiin ja naudanlihankin olen todennut olevan vatsalleni välillä turhan raskasta. Lasten takia liha on edelleen vahvasti mukana kuvioissa, ja näin saa ollakin.

Varasin vuoden tauon jälkeen ajan terapeutilleni, koska mielestäni on hyväksi käydä juttelemassa ammattilaisen kanssa, kun elämässä on tapahtunut paljon. Ihan ilman mitään kriisejäkin. Tekee hyvää niputtaa kuulumiset toisen kanssa yhteen ja purkaa kaikki. Vaikka minulla elämässäni onkin muutama ihana, joille sen voin kyllä tehdä ilmaiseksikin. ❤
Terapeuttini on kuitenkin aivan ihana tyyppi, ja tykkään käydä hänen luonaan löpisemässä kuulumisiani.

Uhkasin myydä autoni varaosiksi, kun se jälleen kerran jätti käynnistymättä ja vetäisi akun tyhjäksi, koska pakkaset ja vioittunut anturi. Siskon kanssa saimme kuitenkin hänen autostaan virtaa, jolla saimme minun autoni jälleen käyntiin. Mihin sitä ei siskokset pystyisi! Onneksi nyt, kun anturi on vaihdettu, toimii auto taas kuin unelma!

Menetin myös hermoni parkkipaikkanaapuriini, joka viskoo ilmeisesti kahvinsa jämät parkkipaikalle. Autoni oikeanpuoleinen hanki oli pakkasilla täynnä siihen viskottuja juomia. Alue näytti aivan kaamealta, enkä halua hänen juomiensa roiskuvan minun autooni. Katsotaan tuleeko asiaan muutos, kun pyysin vuokrayhtiötä puuttumaan asiaan.

Minua kyseltiin kuntavaaleihin ehdokkaaksi Sdp:n riveihin. Yllätyin todella ja olin hiukan otettukin moisesta tarjouksesta, mutta elämässä on tällä hetkellä niin paljon kaikkea, että en edes harkinnut ryhtyväni moiseen. Enkä kyllä ole riittävän kiinnostunutkaan moisesta, ainakaan tällä hetkellä.

Olen stressannut tulevaa tenttiä ja samalla yrittänyt ottaa hälläväliä asenteen, koska sen voi uusia huhtikuussa tarvittaessa. Osa siihen luettavasta materiaalista on ollut todella kiinnostavaa ja osa ei sitten todellakaan. Katsotaan miten käy, kun maaliskuun alussa on tentin aika. Sitten alkaakin jo seuraava kurssi, joka ei todellakaan tule päästämään helpolla.

Ihana Jenna nosti minulle tarot-kortteja ja tulkitsi tähtikarttaani. Se oli ihan hirmuisen mielenkiintoista ja jopa pelottavan osuvaa! Teen aiheesta postauksenkin jossain välissä! 💚

Sitten luurinikin hajosi tuossa eräänä päivänä. Se päätyi näyttö edellä jäiseen maahan ja sanoi riks raks poks. 6kk vanha puhelin kuitenkin kannatti korjata ja niinpä kiikutin sen iHelpille, josta mukava mies palautti sen minulle korjattuna kahden tunnin päästä!

Tuolla samaisella puhelimen korjausreissulla autoin myös erään vanhan herran, joka paljastui entiseksi professoriksi, kotiovellensa. Hän oli murtanut lonkkanssa ja pääsi rollaattorilla muuten hyvin kulkemaan, mutta viimeinen mäki tuotti vaikeuksia yksin. Niinpä minä talutin hänet kotio ja sain häneltä sydämelliset kiitokset. Pienet teot, isot merkitykset. 💛

Välillä taasen olen sulkeutunut rakkauskuplaan! Erossa ollessa tuntenut suurta ikävää ja yhdessä ollessa painautunut toiseen kiinni onnea tuntien. ❤

Tervetuloa maaliskuu ja kevät!

2 thoughts on “Millainen oli helmikuu?

    1. Siis täällä on viime päivinä ollut jo ihan keväistä. ☀️ Lumet on pääosin sulaneet ja mittari on näyttänyt auringon paistaessa jopa +10°C. Tosin sanoivat talven vielä palaavan, mutta hällä väliä! Olen ottanut ilon irti keväisestä fiiliksestä!

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s