Tarotkortteja ja tähtikarttaa.

Mielirohdon Jenna on yksi heistä, joiden kanssa muodostimme oman porukkamme täällä wordpressissa muutama vuosi sitten. Tällä hetkellä Jenna ei kirjoittele blogin puolelle, mutta hänen instagraminsa kannattaa ehdottomasti ottaa seurantaan!

Jenna on aromaterapiakouluttaja ja luontaisterapeutti. Näiden lisäksi hän on myös aivan ihana tyyppi! Jennalle voi laittaa viestiä ja kysyä muunmuassa mistä saa apua migreeniin, kylmiin jalkoihin tai ahdistukseen. Olen tilannut Jennalta Feelingin tuotteita, sekä myös Jennan itse tekemiä aromaterapia- roll-oneja.

Nytpä pyysin Jennaa nostamaan minulle myös Tarotkortteja ja samalla hän tarjoutui katsomaan tähtikarttaanikin! Minussahan on ripaus “huuhaahippiä”, joka rakastaa kaikkia tällaisia juttuja ja on valmis kokeilemaan vähän kaikenlaista. Sillä elämään mahtuu sievästi sekaisin monenlaiset asiat!

Korttien nosto

Minulle ei ollut koskaan ennen nostettu kortteja. Ei ainakaan niin, että muistaisin. Jostakin syystä korttien nosto tuntui jopa niin henkilökohtaiselta, etten halua niitä sen tarkemmin avata tähän. Hassua ehkä, mutta voin kuitenkin sanoa korttien tuntuneen todella tilanteeseen sopivilta ja haluan Jennan joskus myöhemminkin nostavan minulle kortteja.

Ensimmäinen kortti nostettiin ajatellen minua ja tulevaa kevättä. Se oli tooodella ihana ja osuva. Jenna oli itsekin onnessaan saatuaan nostaa minulle juuri kyseisen kortin. Toinen kortti oli sitten taas seuraavaksi kuukaudeksi. Sen sanomakin oli varsin hyvä neuvo ja sellainen jota voisin noin muutenkin noudattaa.

Anteeksi, että tästä tuli nyt näin suppea, mutta haluan jakaa nuo kortit vain tiettyjen ihmisten kanssa. ❤

Tähtikartta

Tästä aiheesta tuleekin sitten tekstiä huomattavasti enemmän! Olen aina tykännyt lukea horoskooppeja, vaikken niihin lehtien juttuihin suuremmin uskokkaan. Sen sijaan uskon, että tähtimerkit kertovat kyllä meistä jotakin ja esimerkiksi luonteenpirteet voivat olla joskus hyvinkin osuvia!

Aurinkomerkkini on leijona, mistä useimmiten juuri horoskoopeissa jne. puhutaan. Tämän lisäksi löytyy kuitenkin nouseva merkki, joka itselläni on skorpioni, sekä kuumerkki, joka minulla on kalat. Eli leijonan lisäksi minusta löytyy myös kaksi vesimerkkiä.

Jennan kertoessa näistä kaikista, löysin hyvin itseeni sopivia piirteitä. Piirteet jotka usein suppeassa luonnehdinnassa liitetään leijonaan, eivät kaikki täysin sovi itseeni, mutta nyt kun sain Jennalta tarkemmat kuvaukset ja niihin yhdistettiin vielä skorpionin ja kalojen piirteitä, niin kokonaisuus alkoikin tuntua omalta.

Leijona minussa näkyy seuraavina piirteinä:

Leijonat ovat usein lämpimiä, hauskoja, ystävällisiä, anteliaita, empaattisia ja perhekeskeisiä, laumansa puolustajia. Ulospäinsuuntautuneita, jotka tykkäävät loistaa. Usein luovia persoonia. Kyllä, kyllä, kyllä.

Kaipaavat parisuhteessa huomiota ja kiintymystä. Voimakas rehellisyyden ja totuuden taju, pettyy ankarasti jos heitä kohtaan ei olla rehellisiä. Iso kyllä. Jos minun luottamukseni pettää, sitä ei korjata enää millään. Enkä halua kokea olevani parisuhteessa tai ihmissuhteissa ylipäätänsäkään itsestäänselvyys.

Negatiivisina piirteinä vaativuus muita kohtaan. Koska antavat paljon, vaativat herkästi samaa itselleen. Itsetuntoon kaipaavat ulkopuolisilta vahvistusta, ja pitäisikin oppia löytämään se itsestään. Kokevat myös herkästi jäävänsä syrjään ja tuntevat, etteivät ole riittävän hyviä. Voivat olla kateellisia ja mustasukkaisia, jos eivät saa tarpeeksi huomiota. Ikävä kyllä asia on juuri näin. Odotukset toisia kohtaan ovat joskus liian korkealla ja joudun pettymään. Ja itsetuntoon olen etenkin ennen kaivannut vahvistusta ulkopuolelta. Kaipaan huomiota, enkä toden totta siedä ulkopuolelle jättämistä ja etenkin nuorempana koin todella herkästi jääväni ulkopuolelle, vaikka muut eivät olisi sitä tarkoittaneet.

Skorpioni minussa nostaa päätään seuraavilla tavoin:

Pitää omat salaisuudet ja asiansa sisällään, mikä riitelee avoimen leijonani kanssa. Voin kuitenki allekirjoittaa tämän tietyiltä osin. Jotkin asiat pidän herkästi itselläni ja usein ne ovat juuri ne, joista olisi hyvä puhua muiden kanssa.

Skorpionit joutuvat kuulemma usein kohtaamaan elämässään paljon negatiivista ja surua. Se on kirjoitettu heihin. He jäävät herkästi kiinni siihen, ja skorpionin pitäisikin päästää irti elämän pelkäämisestä ja löytää elämään positiivinen tuntuma. Osittain ainakin voin sanoa minusta löytyvän tätäkin.

Intohimoinen rakkaudessa.

Kalan tyyppilliset luonteenpiirteet, jotka sopivat minuun:

Herkkä, tunteellinen ja intuitiivinen ihminen. Tuntee herkästi, ja sen kanssa on vain opittava elämään. Kala takertuu herkästi menneisyyden kokemuksiin. Pitäisi oppia elämään nykyhetkessä. Kyllä, jos minua on kohdeltu väärin, ottaa todella aikansa, että pystyn päästämään siitä irti.

Kalojen pitää opetelle vetämään omat rajansa ja sanomaan ei. Tätä on viime vuosina tullut harjoiteltua!

Rakkaudessa kalat ovat omistautuneita ja epäitsekkäitä. Voimakas tunnemerkki.

Mitä nyt omia merkkejäni katson, niin toden totta täällä on koko sydämellään rakastava tyyppi, joka laittaa herkästi muut itsensä edelle ja kaipaisi sitten takaisinpäinkin sitä hoivaa ja rakkautta.

24,80€ maksaa korttien nosto ja tähtikartta Jennalta. Ei paha hinta, ja itselleni ainakin se oli joka pennin arvoinen lauantain piristys! ❤ Viestiä voi laittaa Jennalle instagramin kautta, tai sähköpostilla osoitteeseen jenna@mielirohto.fi!

Kuva: Unsplash

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s