Maaliskuu ja sen ihana valo

Se olisi taas kuukauden summaamisen aika!

Sain pitkästä aikaa ihan kunnolla kiinni treenaamisesta. Olen pitkään treenaillut toooodella satunnaisesti, ja hommasta on puuttunut hyvä fiilis. Nyt samaa tahtia valoisuuden kanssa on lisääntynyt halu liikuntaan ja kunnon venyttelyihin. Suurempia tavoitteita ei ole, koska en halua paineita mistään. Sitä tehdään, mikä tuntuu hyvältä.

Kävimme moikkaamassa ystävääni ja hänen lastaan, eli minun kummipoikaani. Jestas millaista vauhtia lapset kasvavat! Oli kiva nähdä ja istua kahvipöydässä juttelemassa niitä näitä. Joskos kelien lämmetessä voisi aloittaa myös yhteisen puistoilun, mikäli koronarajoitukset antavat myöden.

Palautin kesken jääneen kirjan kirjastoon, koska sen lainaa ei saanut uusittua. Nousiaisen Pintaremontti on kuitenkin niin ihana, että nyt odotan saavani sen uudelleen käsiini, jotta voin jatkaa siitä mihin jäin. Rakastan siis edelleen kirjoja, mää en vaan ehri! Kesää odotellassa, jos sillon ehtisi vähän enemmän.
Lukulistalla on myös mm. Holman Kaikki elämästä(ni), jonka lainasin ja palautin lukematta, kun en mää sitäkään sitten kerenny. Ja sitten uusin varauksen. Haha. Onneksi Suttastiinan arvonnasta voittamaani kirjaa ei kukaan minulta ota pois, joten sen ehdin lukemaan ongelmitta omassa tahdissa, kunhan kerkiän aloittamaan sen. Siis kuunnelkaa nyt tätä. Alan olla toivoton lukija.

Ostinpa minä piiitkästä aikaa tulppaanejakin, koska niitä pitää ostaa kerran keväässä. Totesin, etten nykyään pahemmin tykkää niistä maljakossa, mutta päätin kokeilla sitä kaikkialla hehkutettua tulppaanien hierontaa. En innostunut siitäkään, joten ostan jatkossakin neilikoita.

Korona alkoi hiljalleen ahdistaa enemmän ja enemmän. Jostakin pintaan hiipi tavallista suurempi kaipuu ihmisten pariin, maskittomiin kauppareissuihin ja koronastresssittömään elämään jo ennen kuin alettiin edes puhua kovemmista rajoituksista. Ja sen jälkeen ahdistus lävähti päälle oikein kunnolla niin itsellä, kuin useammallakin tutulla. Onneksi kumppania saa sentään nähdä vielä sittenkin, jos liikkumisrajoitukset astuvat kuvaan.

Pääsin Luonkosin brändilähettilääksi. Heidän tuotteitaan tulee siis näkymään jossain kohtaa blogissa ja instagramissa. Olen innoissani, koska kyseessä on kotikaupungista ponnistava yritys, ja vieläpä luonnonkosmetiikkaa!

Ihailin valolla täyttyvää asuntoa ja ilta-auringon sävyjä. Miten iso vaikutus tällä valoisuudella onkaan. Välillä tein myös varjokuvia seinälle, koska aikuinen on terve kun se leikkii. Aion jatkaa valon ihailua ja varjoleikkejä!

Kuun lopussa perheemme pienin täytti 6 vuotta! Ihana, rakas, fiksu pikkuiseni on jo iso tyttö! Hän lukee sujuvasti, osaa muodostaa kirjamista sanoja, laskee laskuja, ja minä mietin, että opettaja tulee olemaan hänen kanssaan pulassa vuoden päästä. Haha. Ja vaikkei kunnon juhlia voidakkaan nyt järjestää, niin on sitä kakku tehtävä! Ja siihen minä askartelinkin jälleen sokerimassasta koristeet.

Lisäksi tässä kuussa olen ollut onnellinen ystävistä, joiden kanssa on voinut käydä päiviä piristäviä ääniviestikeskusteluita. Ollut kiitollinen siskostani ja yhdestä ystävästäni, joiden kanssa keskustelemme kaikesta ja olemme tukena niinä paskoinakin päivinä. Ja sitten olen painautunut toisen iholle onnellisena ja kiitollisena siitä, että toinen on siinä.

Kaikesta ahdistuksesta ja stressistä huolimatta maaliskuu oli hyvä. Tervetuloa kuitenkin huhtikuu!

2 thoughts on “Maaliskuu ja sen ihana valo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s