Tulokset eivät ole tärkeintä, mutta aika kivoja silti

Jestas miten pitkä otsikko! Siinä se asia kuitenkin tuli. Olen nyt suht säännöllisesti treenannut taas puolisen vuotta ja kyllä se ainakin meikäläisen mieltä lämmittää, kun jotain tuloksiakin on nähtävissä.

Motivaatio treenaamiseen oli stressin takia lähes vuoden verran aika hukassa ja liikunnan harrastaminen oli todella epäsäännöllistä. Olen vuosien aikana oppinut sen, että väkisin tekemällä tekee vain hallaa itselleen. Niimpä annoin treenien olla. Talvella alkoi kuitenkin tuntua taas siltä, että nyt voisi tanko jälleen nousta.

Olen jatkanut tutuilla Yogaian kotitreeneillä, 2-4 treeniä viikossa. Lihasmassa on kasvanut ja treenatessa huomaa oman jaksamisenkin parantuneen. Kaikki tämä lisää motivaatiota treenaamiselle. Olen jopa alkanut odottamaan syksyn ryhmäliikuntatuntien paljastusta. Joskos tauon jälkeen saisi palattua niidenkin pariin. Naantalissa voisi kuvitella tarjonnankin olevan suht ok.

Naapurini ilmoitti keväällä, että voisin hyvin kulkea pelkissä napatopeissa. Ja uskomatonta, mutta totta; ostin sellaisen! En edelleenkään ole aina 100% tyytyväinen vatsaani, enkä varmaan tule koskaan olemaankaan. En voi raskauksista kärsineelle iholle mitään. Samalla tiedän sen kuitenkin olevan asia, jota on turha stressata ja muut näkevät vatsani eri tavalla. Itse keskityn kohtaan, joka ei muita häiritse. Niimpä olen päättänyt olla keskittymästä siihen liiaksi.

Lähetin alla olevan kuvan serkulleni saatesanoilla: “Saako hehkuttaa, kun on tulosta nähtävillä.” Hän antoi luvan! Haha.

Niin ja mun motivaatioeläimenä on toiminut Pöpelikössä! Rautanen mimmi, rautaset lihakset!

2 thoughts on “Tulokset eivät ole tärkeintä, mutta aika kivoja silti

  1. Ahhihiih, motivaatioeläin olen oikein mieluusti, mutta ylisanat pisti nyt kyllä naurattamaan 🤭 Kiitos! 😃

    Ja hei jessss mahtavaa kun on taas ilo ja into hommaan löytynyt. Omilla ehdoilla tätä pitääkin tehdä, itseään rakastaen. Ja vielä mahtavampaa on tämä siun noususuuntainen”kehityskulku” itsesi hyväksymiseen ja arvostamiseen. ❤️

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s